Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво предупреждава тази проклета лампичка???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

koki87 написа:
    колега от скоро ли го караш това самолетче това е индикациа за резевата в резервоара
    пича определено не кара фиат ,за тва така говори

Коментар

И аз много се учудих от това индиказия за резерва :D:D:D:D Тя май е жълта ама несам сигорен некарам фиат :D:D:D:D:D:D
      www.puntopower.com
      FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

И на мен ми стана интересно каква е тази лампа въпреки, че не карам Punto :D Като дадеш на контакт би трябвало да ти светнат лампите за акумулатора, маслото, евентуално за чипа на ключа, тази за проверка на коланите и тази на компютъра. Едва ли да имаш всички от изброените лампи. Като запалиш би трябвало да угаснат. По метода на изключването не можеш ли да разбереш за какво е тази лампа.
        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
        -------------------------------------------------------------

Коментар

Нямам си на представа попринцип са ми казвали и по книшка пише че е за фабричната аларма и аз съм с нея и найстина като я заключа тя премига и предопреждава че алармата е включена но алармата си ми е наред никви проблеми нямам с нея защо да свети тогава
          www.puntopower.com
          FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

да не би пък и батерията която си сменил и тя да не е много стока?може алармата нещо да се е омотала. примерно някой елемент (да речем кондензатор) с времето му се променят характеристиките и затова да не работи както трябва. ма това е много наслуки предположение щом всичко си работи ... игнорирай я.
            Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
            Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Отговорът на mitenceto89 в темата CODE? май отговаря и на вашия въпрос с тази лампичка на таблото. Ето ви препратката дадена от него - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23458 :D
              Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
              Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
              -------------------------------------------------------------

Коментар

щом на колата и нема ништо тогава изкарай крушката да не ти пречии проблем е решен!
                Drive or Die!

Коментар

Не ми се иска да пускам нова тема, затова искам да си задам въпроса в тази защото има малко общо.И така присветва ми жълтата лампичка от снимката (кръгчето с удивителен знак в средата). До сега поне два пъти - един по време на движение и един при изгасяне на колата. На какво може да се дължи (понеже аз не забелязах причина)???
                  Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                  Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                  Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                  ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Plamenf26 написа:
                    ... И така присветва ми жълтата лампичка от снимката (кръгчето с удивителен знак в средата). До сега поне два пъти - един по време на движение и един при изгасяне на колата. На какво може да се дължи (понеже аз не забелязах причина)???
                    При Мареа следи за изгорели габарити (2 отпред и 4 отзад) и крушките за осветление на задния номер.
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Значи да следя кога ще светне за малко по-продължителен период от време и да прегледам дали светят всички габарити по колата.
                      Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                      Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                      Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                      ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Plamenf26 написа:
                        Значи да следя кога ще светне за малко по-продължителен период от време и да прегледам дали светят всички габарити по колата.
                        Точно.Понякога от кофти контакт на някой от габаритите светва изгасва и така докато ти скъса нервите и го оправиш!
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

дизелова ли ти е колата ?
                          Div Muj i silen vqtur nqmat spirka :D:D

Коментар

Bvlg@ri написа:
                            дизелова ли ти е колата ?
                            Добре дошъл във форума колега. Колата от подписа на колегата няма как да е дизелова. :D

Коментар

Щом никой не знае и в книжката не пише в Ауто Италия няма начин да не знаят.Няма да ти вземат повече от 20-25лв
                              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

dimmX написа:
                                Plamenf26 написа:
                                Точно.Понякога от кофти контакт на някой от габаритите светва изгасва и така докато ти скъса нервите и го оправиш!
                                ох мама и млада .аз си мислех ,че отчита за всички крушки по колата и сменям по табло и каде ли не и не гасне ,а имам един хлабав габарит дето чат пат иска удар да светне Yellow_Flash_Colorz_PDT_26

Коментар

Working...
                                X