здравеите колеги , цял ден чета из форума за сд чеинджърите но не ми стана ясно кои е точният модел . Разбрах само че може да е грундиг или сони. Ако някои има инфо моля да ми каже кои конкретен модел на грундиг или сони стават за ad 182 h ,и къде да го търся тоя пустиняк. Също се интересувам дали ще ми се запази функцията за управление от волана(аз мисля че да) . Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
какъв чеинджър ми трябва за фабричното аудио???
Collapse
X
-
@dudulia: ти за Брава/Мареа Седан ли говориш?мен ме интересува при weekend версията къде се намира? отзад вляво където се отваря отделението огледах не го видях. някакви кабели на сноп минават оттам зад пластмасата нагоре към стопа, подръпнах ги, ама ме беше страх да не отръгна нещо а под задната седалка не си спомням да съм виждал такъв кабел, там явно е при Браво.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Не се занимавайте с тези чейнджъри. Купете си едно стерео кабелче за 2-3 лева и с поялника за 5-10 мин. работа ще имате вход за външен източник:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41654Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар