искам да сложа елипси 6"9 в брава-та но ми се искаше да не режа кората.Имате ли представа дали мога да ги приспособя на оригиналните места отзад до кората , ако да какво точно да търсяГрешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
високоговорители в брава
Collapse
X
-
Re: високоговорители в брава
lametobg написа:искам да сложа елипси 6"9 в брава-та но ми се искаше да не режа кората.Имате ли представа дали мога да ги приспособя на оригиналните места отзад до кората , ако да какво точно да търсяГрешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
-
Че що да няма общо....аз такъв тип теми тук съм ги пускал !!!А за въпроса ти - Да може на оригиналните места,поне така са казвали колеги,обаче да те уверя че звука няма нищо общо с това да ги сложиш на кората.Така е понеже оригинаните са по-малки и като сложиш тея,освен че нямат плоскост която да отдели горната от долната част и да изкарва ниските честоти,също така оригиналната "дупка" е по малка от необходимото за 6х9" и колонките половината се скриват един вид в багажника.Дано съм бил полезенFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Re: високоговорители в брава
lametobg написа:искам да сложа елипси 6"9 в брава-та но ми се искаше да не режа кората.Имате ли представа дали мога да ги приспособя на оригиналните места отзад до кората , ако да какво точно да търсяГрешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар