Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто 1.9 JTD проблеми с хидравликата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто 1.9 JTD проблеми с хидравликата

имам проблем с електронната хидравлика на фиат пунто 1.9 дизел 2000 год. как всичко си е наред светва лампичка на таблото и хидравликата отказва и става невъзможно да се кара. Моля кажете някой майстор в софия кам който да може да го оправи, заштото обикалях много и никой неможе да го оправи. Предварително ви благодаря!.

Едно уточнение: на електроусилвателя ли казваш "електронна хидравлика" ?

Коментар

ogi28b написа:
      Едно уточнение: на електроусилвателя ли казваш "електронна хидравлика" ?
      На него казва ама имаше една тема с подмяната на релетата и се оправя.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ето какво ми е написал колегата на ЛС, сигурно е сбъркал ЛС с темата:
        agbokata83 написа:
        добре де мойе и да е "електронна хидравлика" няма да спора. някой ще каже ли каде мога да си оправа колата?
        Значи не карам пунто, нито имам електроусилвател, но това е много често срещан проблем, много е разискван, можеш да си го оправиш съвсем сам за няколко минути може би, просто използвай търсачката с ключови думи "пунто електроусилвател" , примерно.

Коментар

След една година каране без електроусилвател открих майстор който да смени ужасните релета .Много свестен човек.Намира се в София до зоологическата градина . Взе ми 100 лева имам и гаранция .Ето и тел. му 0899824657.Надявам се че помагам на много от нас.

Коментар

simeonstone написа:
            След една година каране без електроусилвател открих майстор който да смени ужасните релета .Много свестен човек.Намира се в София до зоологическата градина . Взе ми 100 лева имам и гаранция .Ето и тел. му 0899824657.Надявам се че помагам на много от нас.
            Не си единствения с опит при него ... и аз ти казвам, че ще свърши работа но сигурно си 20тия на който казвам, че има поне 2-3 подобни теми ... и другото което е - телефон не се дава така брат ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

A има и тема и ако не си сакат или скаран с тези неща се оправяш за 1 час.Другия който има релета е Бобо от Екстрим сервиз в орландовци.При Бобо след смяната се калибрира и волана, което е желателно да се направи.

Коментар

а може ли да ми помогнете с датчика за положението на волана,защото на мен това ми е проблема и ми се спира сервото?

Коментар

ЗДР,моят проблем е мн странен

дадох това моторче да му сменят тия релета,пратих го чак в Враца та като ми го върнаха като го поставих като се пробвам да завъртя волана на ляво тои бута на дясно а като дам на дясно бута на ляво какво може да е моля помогни че се побърках вече с тая хидравлика а на ден минавам по 150км.

Коментар

Working...
                  X