имам проблем с електронната хидравлика на фиат пунто 1.9 дизел 2000 год. как всичко си е наред светва лампичка на таблото и хидравликата отказва и става невъзможно да се кара. Моля кажете някой майстор в софия кам който да може да го оправи, заштото обикалях много и никой неможе да го оправи. Предварително ви благодаря!.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.9 JTD проблеми с хидравликата
Collapse
X
-
Ето какво ми е написал колегата на ЛС, сигурно е сбъркал ЛС с темата:agbokata83 написа:добре де мойе и да е "електронна хидравлика" няма да спора. някой ще каже ли каде мога да си оправа колата?
Коментар
-
simeonstone написа:След една година каране без електроусилвател открих майстор който да смени ужасните релета .Много свестен човек.Намира се в София до зоологическата градина . Взе ми 100 лева имам и гаранция .Ето и тел. му 0899824657.Надявам се че помагам на много от нас.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
ЗДР,моят проблем е мн странен
дадох това моторче да му сменят тия релета,пратих го чак в Враца та като ми го върнаха като го поставих като се пробвам да завъртя волана на ляво тои бута на дясно а като дам на дясно бута на ляво какво може да е моля помогни че се побърках вече с тая хидравлика а на ден минавам по 150км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар