Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със стоповете на stilo 1.9 jtd

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем със стоповете на stilo 1.9 jtd

Здравейте, от скоро имам моето stilo и днес започна да ми прави проблем със светлините на стоповете. Първоначално светваха за малко, но в момента вече изгаснаха напълно. Проверих предпазителя и там всичко е наред. Моля за помощ, ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да даде съвет. С колите определено не съм на ти. Ще бъда много благодарен

Колега провери буксите дали не са клеасали щото ако са клеасали няма как да прай маса и гаснат изчисти ги ако е така и трябва да се оправи ако е от това свали стопа и провери буксите
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Много благодаря за бързия отговор. Утре на светло ще се опитам да се преборя 10x

Коментар

Буксите се вадят през багажника, като сваляш малките ватирани джобове отстрани на ботушите. Често проблема е в най-горната клема, защото тя е плюсовата и най-много се товари. Ако можеш зачисти я с финна шкурка и леко с игла отври клемите за по-силен натиск върху пластинките на стопа. Иначе стопа трябва да се свали - с 3 гайки 10-ки, които се свалят с късо ключе, зашото глухото е дълго за най-долния болт - и тогава се маха платката с крушките за смяна на изгорелите. От силата на тока и топлината около първият пин ще забележиш че пластмасата се е постопила...явно товара е доста, особенно ако се кара както при нас на постоянно включени светлини.

Коментар

проблема е, че не светят и трите стопа. Извинявам се за неукия въпрос, но буксите в левия или десния джоб да проверя?

Коментар

Ако и трите не ти светят по-добре провери стоп-машинката на педала.
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

проблема бе отстранен след смчна на стоп машинката.

Коментар

Working...
              X