Търся евтин ЦД Плеар без МП3 по възможност работещ :D и някви колони за предните варти на двуврато пунто 95г. да не са някви маняшки трябва ми съвсем обиковени (като ги мерих ми излезнаха 17см :D вие ще кажете с точност ) Предложения тук и ЛС. Моля без предложения за туби и усилватели :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Музика за пунто 95г.
Collapse
X
-
Колега темата Ти е за раздел "Купувам".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да сега видях че Си Я пуснал и там.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nikoga написа:нещо не мога да наемря колегата даите линк ако ви се занимваAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Е трябва малко по-малко да започнеш озвучаването все от някъде .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар