niko09 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предимства и недостатъци на Корейски<=>Китайски ксенон
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Колега поръчай си от някои сайт с гаранция и готово.А иначе ако се задълбочиш в гаранцията идва момента дали тя се дава от прозиводителя или от продавача - едно е "завода" в Китай да гарантира за продуктите си ,друго е търговеца да разбутва китовете и да ти подменя частите.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
batproho написа:niko09 написа:Всичко е китайско,а корейския просто е китайски в корейска кутияLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз имам наблюдение над корейски ксенон(уж корейски само той си знае къде е произведен) от около 2 години го имам мога да каже до сега нито един път не ми е правил проблем много добре работи бързо загрява,а китайските който много от колегите си поръчаха от китай и на кой баласт му изгуря на кой крушка на кой му примига и все такива гадни проблемчета.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Ами без гаранция Китайските са 75-100 лв.С гаранция пак Китайски 150-160 лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
6ma7ka7a написа:По-добре колега заложи на ксенона с гаранция според мен защото ако вземеш без гаранция и стане проблем може да ти излезе двойно по-скъп.Ефтиното излиза скъпоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Е колега по тази логика ние караме евтини коли дай да караме с гуми викинг или кормуран или да наливаме българско наливно масло или за икономия да сменяме маслото, а филтъра на две смене на маслото.Пък защо колите да са ни евтини нисък клас коли са но не са чак толкова ефтини просто джамбазите в българя им сриват цените особено сега когато са на зор.Пък за ксенона ти си решаваш по-добре с гаранция .Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Да не влизаме в излишни полемики Колега но много хора си карат колите с евтини масла и гуми Корморан и други от рода евтинийки.И ако няма конкретни мнения по въпроса Ми стига сме спамели.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Вземай с гранация, поне ще знаеш, че ако стане нещо, ще ти бъде сменено. Аз лично съм с китайския, който много от колегите са си взели от сайта пслинк. До сега никакви проблеми не съм имал с него. Все пак ти си вземаш решението.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
И още нещо поне по мои наблудения.. карам с ксенон повече от година.. тогава реших да дам повечко пари 200лв с монтажа, но си взех не 35ватов стандартен а 50ватов ксенон и сега когато гледам разликата с друг колега със същия фар но на брава... има разлика.. Факт е, че неговия е 6000к а моя е на 4300к, но в силата на светлината има очевидна разлика. Недостатък е по-трудното намиране на такива комплекти и евентуално ако се наложи смяна на крушка, която е също по-трудна за намиране...и въпреки това ако пак слагам 100% ще си взема същия само може да е на 5000к да е съвсем бял. И внимавай да не ти разбият фаровете, защото при мен по невнимание се наложи да ми оправят после щипката отстрани на фара на бравото. Успех!love sux true love swallows
Коментар
-
То за цветната температура съм решил твърдо че няма да е повече от 5000к.Мразя тези синеещи лиготии.А решението вече е взето какъв и от къде ще е.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Да леко сивеят рефлекторите на късите светлини ама сега нямам достатъчно време да ги отварям и чистя.Някой летен ден и това стане .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Doctor_sink написа:да за 5000к съм 100% съгласен... да не говорим синьото как се губи на мокър асфалт... и ако си лъснеш и рефлекторите преди монтажа гарантирам поне 20% подобрение ако са малко потъмнели с времетоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар