Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предимства и недостатъци на Корейски<=>Китайски ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko09 написа:
    Всичко е китайско,а корейския просто е китайски в корейска кутия
    Напълно е възможно при това си плащаш допълнително за Корейската кутия.Явно последно ще остана на варианта Китайски без гаранция, понеже гаранцията ускапява продукта около 85-90% според мен не си заслужава, макар че според някои колеги Китайските уж палели по-бавно спрямо Корейските.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колега поръчай си от някои сайт с гаранция и готово.А иначе ако се задълбочиш в гаранцията идва момента дали тя се дава от прозиводителя или от продавача - едно е "завода" в Китай да гарантира за продуктите си ,друго е търговеца да разбутва китовете и да ти подменя частите.
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

batproho написа:
        niko09 написа:
        Всичко е китайско,а корейския просто е китайски в корейска кутия
        Напълно е възможно при това си плащаш допълнително за Корейската кутия.Явно последно ще остана на варианта Китайски без гаранция, понеже гаранцията ускапява продукта около 85-90% според мен не си заслужава, макар че според някои колеги Китайските уж палели по-бавно спрямо Корейските.
        колега, вземай китайски. я глей сеа събота и неделя какъв спътник-ракета направиха, та един ксенон ли няма да направят както трябва Гаранцията не оскъпява продукта с 90%, аз ти казах- 110 без гаранция 130 със. е, за 1 година, че съм дал 20 лв повече..., но като се оказа дефектен баласта ми човека ми го замени, т.е. вече съм "на оферта". това е продукт от "всичко по лев", не се оставяй без гаранция, защото ще съжалиш. поръчай си от нета, ако не можеш да намериш в бургас, въпреки че много силно се съмнявам.... не може да няма с гаранция комлекти до 130-140 лв. разбира се идеята с гаранцията си е само мое мнение, парите са си твои и затова ми е лесно да ти ги харча аз
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз имам наблюдение над корейски ксенон(уж корейски само той си знае къде е произведен) от около 2 години го имам мога да каже до сега нито един път не ми е правил проблем много добре работи бързо загрява,а китайските който много от колегите си поръчаха от китай и на кой баласт му изгуря на кой крушка на кой му примига и все такива гадни проблемчета.
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Ами без гаранция Китайските са 75-100 лв.С гаранция пак Китайски 150-160 лв.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

По-добре колега заложи на ксенона с гаранция според мен защото ако вземеш без гаранция и стане проблем може да ти излезе двойно по-скъп.Ефтиното излиза скъпо

Коментар

6ma7ka7a написа:
                По-добре колега заложи на ксенона с гаранция според мен защото ако вземеш без гаранция и стане проблем може да ти излезе двойно по-скъп.Ефтиното излиза скъпо
                Ми то Колега ние караме евтини коли, та да слагаме скъпи ксенони .

Коментар

Е колега по тази логика ние караме евтини коли дай да караме с гуми викинг или кормуран или да наливаме българско наливно масло или за икономия да сменяме маслото, а филтъра на две смене на маслото.Пък защо колите да са ни евтини нисък клас коли са но не са чак толкова ефтини просто джамбазите в българя им сриват цените особено сега когато са на зор.Пък за ксенона ти си решаваш по-добре с гаранция .

Коментар

Да не влизаме в излишни полемики Колега но много хора си карат колите с евтини масла и гуми Корморан и други от рода евтинийки.И ако няма конкретни мнения по въпроса Ми стига сме спамели.

Коментар

Вземай с гранация, поне ще знаеш, че ако стане нещо, ще ти бъде сменено. Аз лично съм с китайския, който много от колегите са си взели от сайта пслинк. До сега никакви проблеми не съм имал с него. Все пак ти си вземаш решението.
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

И още нещо поне по мои наблудения.. карам с ксенон повече от година.. тогава реших да дам повечко пари 200лв с монтажа, но си взех не 35ватов стандартен а 50ватов ксенон и сега когато гледам разликата с друг колега със същия фар но на брава... има разлика.. Факт е, че неговия е 6000к а моя е на 4300к, но в силата на светлината има очевидна разлика. Недостатък е по-трудното намиране на такива комплекти и евентуално ако се наложи смяна на крушка, която е също по-трудна за намиране...и въпреки това ако пак слагам 100% ще си взема същия само може да е на 5000к да е съвсем бял. И внимавай да не ти разбият фаровете, защото при мен по невнимание се наложи да ми оправят после щипката отстрани на фара на бравото. Успех!
                        love sux true love swallows

Коментар

То за цветната температура съм решил твърдо че няма да е повече от 5000к.Мразя тези синеещи лиготии.А решението вече е взето какъв и от къде ще е.

Коментар

да за 5000к съм 100% съгласен... да не говорим синьото как се губи на мокър асфалт... и ако си лъснеш и рефлекторите преди монтажа гарантирам поне 20% подобрение ако са малко потъмнели с времето
                            love sux true love swallows

Коментар

Да леко сивеят рефлекторите на късите светлини ама сега нямам достатъчно време да ги отварям и чистя.Някой летен ден и това стане .

Коментар

Doctor_sink написа:
                                да за 5000к съм 100% съгласен... да не говорим синьото как се губи на мокър асфалт... и ако си лъснеш и рефлекторите преди монтажа гарантирам поне 20% подобрение ако са малко потъмнели с времето
                                аз с измиването на рефлектрите си и смяна с нови крушки осрам постигнах поне 30% подобрение, сега съм с ксенон и мога да кажа, че в сравнение с преди получавам поне 80-90% по-добра осветеност
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X