Колеги понеже скоро ще поставям Ксенонов кит на колата моля споделете от вашия опит предимствата и недостатъците на Корейски спрямо Китайски ксенон кит.Все пак става въпрос за разлика в цената почти два пъти.Интересува Ме има ли разлика в живота на крушките и разлики в баластите и други такива.Благодаря предварително на отговорилите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предимства и недостатъци на Корейски<=>Китайски ксенон
Collapse
X
-
Предимства и недостатъци на Корейски<=>Китайски ксенон
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Етикети: –
-
колега слагай смело, съмнява ме някой да следи отблизо корейския и китайския ксенон и да ги сравнява. квото и да му стане обикновенно имаш гаранция, а като нямаш е възтановимо в размките на макс 50 лв. ако не те устройва ... стой с халагенните. определено е по-ненадежден от халагенките, определно води до известни неудобства, но предимствата са му много и си заслужава. не че ме бърка, но аз моя го взех от пловдив, единия баласт гаснеше след 5-10 мин работа- човека смао по телефона каза ок и ми прати нов баласт, дори не си поиска стария като доказателство, че не го лъжа. супер коректен. цената беше 130 лв с една год гаранция. с една семица гарания май беше 110Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Ами цените на Корейските са 140 лв. а на Китайските 80-100 лв.Но нито едните нито другите имат гаранция, пробват Ги на място и до там .Така че за това имам известни опасения.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Въпроса не е до 20-30 лв. в повече ако имат гаранция а в това че за тези пари поне в Бургас не съм намерил ксенон с гаранция.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Въпроса не е до 20-30 лв. в повече ако имат гаранция а в това че за тези пари поне в Бургас не съм намерил ксенон с гаранция.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:batproho написа:Въпроса не е до 20-30 лв. в повече ако имат гаранция а в това че за тези пари поне в Бургас не съм намерил ксенон с гаранция.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Извинявам се за въпроса ми на лаик обявата в "Бизнес раздела" ли е?Понеже нещо не я откривамAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
-
Благодаря Колега за своевременната помощ.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:Благодаря Колега за своевременната помощ.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:batproho написа:Благодаря Колега за своевременната помощ.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар