Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предимства и недостатъци на Корейски<=>Китайски ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предимства и недостатъци на Корейски<=>Китайски ксенон

Колеги понеже скоро ще поставям Ксенонов кит на колата моля споделете от вашия опит предимствата и недостатъците на Корейски спрямо Китайски ксенон кит.Все пак става въпрос за разлика в цената почти два пъти.Интересува Ме има ли разлика в живота на крушките и разлики в баластите и други такива.Благодаря предварително на отговорилите.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

колега слагай смело, съмнява ме някой да следи отблизо корейския и китайския ксенон и да ги сравнява. квото и да му стане обикновенно имаш гаранция, а като нямаш е възтановимо в размките на макс 50 лв. ако не те устройва ... стой с халагенните. определено е по-ненадежден от халагенките, определно води до известни неудобства, но предимствата са му много и си заслужава. не че ме бърка, но аз моя го взех от пловдив, единия баласт гаснеше след 5-10 мин работа- човека смао по телефона каза ок и ми прати нов баласт, дори не си поиска стария като доказателство, че не го лъжа. супер коректен. цената беше 130 лв с една год гаранция. с една семица гарания май беше 110
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ами цените на Корейските са 140 лв. а на Китайските 80-100 лв.Но нито едните нито другите имат гаранция, пробват Ги на място и до там .Така че за това имам известни опасения.
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ами за мен е по-дбър вариант да дам 20 леа повече, но да имам гаранция. ако е коректа разбира се гаранцията. впечатления за корейски и китайски ксенон не мога да кажа, сори
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Въпроса не е до 20-30 лв. в повече ако имат гаранция а в това че за тези пари поне в Бургас не съм намерил ксенон с гаранция.

Коментар

batproho написа:
            Въпроса не е до 20-30 лв. в повече ако имат гаранция а в това че за тези пари поне в Бургас не съм намерил ксенон с гаранция.
            Е добре де, нали дори и тук, във форума, има предлагане на ксенон с 1 година гаранция.Купуваш си от тези, които предлагат с гаранция и си го слагаш.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              batproho написа:
              Е добре де, нали дори и тук, във форума, има предлагане на ксенон с 1 година гаранция.Купуваш си от тези, които предлагат с гаранция и си го слагаш.
              Така е прав си Колега но обикновено гаранцията важи ако се постави в оторизиран сервиз а не ако Аз сам си го поставя.Или нещо бъркам?

Коментар

потърси обявата на Шморхитой е в Бургас
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Извинявам се за въпроса ми на лаик обявата в "Бизнес раздела" ли е?Понеже нещо не я откривам

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20763цените не са актуални
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Благодаря Колега за своевременната помощ.

Коментар

batproho написа:
                        Има в предвид, че 99.99% ще трябва да преправяш схемата. Защото иначе ще ти гасне като дадеш на дълги. Разрови се в Автоелекторника, имам тема там. Оги28б пък е обяснил подробно преправянето на инсталацията.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Питай колегата Шморхи аз от него си взех ксенон преди май година и половина беше и съм много доволен. Ако още внася от същия модел взимай смело 5000К. Скайпа му е morxyx
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

svetkos_ написа:
                            batproho написа:
                            Има в предвид, че 99.99% ще трябва да преправяш схемата. Защото иначе ще ти гасне като дадеш на дълги. Разрови се в Автоелекторника, имам тема там. Оги28б пък е обяснил подробно преправянето на инсталацията.
                            Да чел съм темата на Оги и съм запознат с ефекта "примигване" но зная също че и повечето не особено компетентни електричари няма да им се занимава с преправянето на схемата.А и въпроса Ми беше имали големи разлики в качеството на Китайски и Корейски ксенон.Примерно живота на крушките поведение на баластите и т.н.

Коментар

Всичко е китайско,а корейския просто е китайски в корейска кутия
                              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                              X