Здравейте, днес си купих ipod и искам да го вържа към касетофона в колата. Имам 2 мултимедийни касети (едната ми я даде колега от форума който караше с нея даже като ми я даде я тествахме със GSM Nokia и се чуваше добре) Интересуваме някой да каже от каде мога да си купя читава касета, ако знаете хубава марка кажете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звук
Collapse
X
-
С тези касети работата няма да стане. Това е един повече от компромисен вариянт да вкараш някакъв звук в фабричното си радио-касетофонче. По добрия ти вариант е да си купиш ново устройство, което има подготовка за IPOD. Повечето марки вече предлагат такива продукти, като някои дори са само радио и адаптер за USB/IPOD, като могат и директно да управляват пускането на песните от плеара ти. Като пример - ALPINE серия X ,но точно модела не го помня 100; 200; 300 или нещо такова беше.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Аз лично имам Alpine IDA-X001, и съм адски доволен. В жабката имам 2GB iPod nano (който скоро ще бъде заменен със 8GB nano). Alpine-а няма диск, но пък и за какво ми е като звука от iPoda е по-добър заради по-малката компресия. Плюс това знаеш, че няма да прескача като минеш през дупка. Може да се свърже и USB, така че това прави използването на диск още по-малко необходимо. Кефите някоч песничка, слагаш я в USB-то за 2 секунди и си перфектен. Така че coko, наистина забрави за сякви такива касети и трансмитери. Събери пари за един такъв Alpine и действай. Междудругото ако имаш мераци пиши.... може да ти намерим нещо на по-сгодна цена, щото в България Alpine е доста скъпичка марка.Fiat Punto 1.2 ELX (7л-10л/100)
Коментар
-
Това с касетките вярно е много ама изключително много компромисен вариант не се излагай купи си някакъв касетофон за 150 лв по-стар модел с изход и забравяш за всикчи глупости като касети, трансмитери и нз какво още. Аз си карам с едно ЖВЦ за 270 лв (ама преди 3 години сега е макс 150) със УСБ порт и аукс и не се занимавам с глупости дори нз от кога не съм вкарвал диск вътре защото звука от диск и усб е коренно различен а това с касетката е просто нямам думикара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
rudiem написа:Ако ми кажете една омятана мп-3-ка дали се възпроизвежда от диск, от усб устройство или и-под каква е разликата, че някак си ми се струва, че няма абсолютно никаква.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
2000_16V написа:rudiem написа:Ако ми кажете една омятана мп-3-ка дали се възпроизвежда от диск, от усб устройство или и-под каква е разликата, че някак си ми се струва, че няма абсолютно никаква.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар