Здравейте колеги, имам две табла тези които са с уредите от браво 1.6 и реших единия да го жертвам защото и безтова не му работеше уреда на бензина както трябваше и реших да занула километрите на 0000000 ...... та занулих го, но от тук идва големия проблем след като го сложих благополучно и започнах да карам ми направи впечетление, че дневния км като направи 000,7 и на горния км отброява 0000001!Сложих си пак стария, който не съм го въртял и не съм барал по него нищо и пак .... на 7 ми върти горния с една единица!ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е .... ?НА ДРУГИТЕ С 1.6 ПАК ЛИ Е ТАКА ?ИМАЛИ НАЧИН ДА СЕ ОПРАВИ ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километраж ... ?
Collapse
X
-
Здравейте колеги искам да попитам ,карам фиат марея 1.9 - 105 кончета jtd и както си карах по магистралата и стрелката на километража падна на 0 и така вече 4 месеца.друго по таблото бачка .ходих преди 2 месеца при едни тесни специалисти и те ми казаха карай си я така тя сяка 2-ра фиатка е така много разправия било моля някой ако е имал такъв проблем да пише как се е справил и най-вече колко му е излезнало ремонтчето!
Коментар
-
Re: километраж
Колега имах подобен проблем преди 2-3 години. Пускал съм тема по въпроса, но не мога да я открия.Като цяло при мен се оказа един диод, който даваше голямо съпротивление и в двете посоки. След смяната всичко беше ОК. След сваляне на таблото/ описвано е как се сваля / не е трудно да се разпоят от единия край диодите по таблото и да се премерят. Все пак трябва да се провери и датчика импулси на ск. кутия.МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
БРАВА 1.8 16V ELX 96
Коментар
-
ами на мен колега централния диод на електронния километраж неми свети откакто сам зел колата,а в десния край чат пат гасне и иска камшично запалване :D :D :D.свалял сам всичко и сам стигал до кутията с километража ,но непосмях да го свалям ,защото незнам дали няма да направя по голяма беля.а тези диоди какво съпротивление трябва да дават?????????
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...%E5%F0Горе вдясно има бутон "търсене", пиши скоростомер и ще ти излезе отговора на въпроса
Коментар
-
ШИБАНА РАБОТА
ilkoD написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35007&highlight=%F1%EA%EE%F0%EE%F1 %F2%EE%EC%E5%F0Горе вдясно има бутон "търсене", пиши скоростомер и ще ти излезе отговора на въпроса
Коментар
-
gari_brasna4a написа:ами на мен колега централния диод на електронния километраж неми свети откакто сам зел колата,а в десния край чат пат гасне и иска камшично запалване :D :D :D.свалял сам всичко и сам стигал до кутията с километража ,но непосмях да го свалям ,защото незнам дали няма да направя по голяма беля.а тези диоди какво съпротивление трябва да дават?????????МАРЕЯ 1.8 16V HLX 98
БРАВА 1.8 16V ELX 96
Коментар
-
Румен Георгиев написа:gari_brasna4a написа:ами на мен колега централния диод на електронния километраж неми свети откакто сам зел колата,а в десния край чат пат гасне и иска камшично запалване :D :D :D.свалял сам всичко и сам стигал до кутията с километража ,но непосмях да го свалям ,защото незнам дали няма да направя по голяма беля.а тези диоди какво съпротивление трябва да дават?????????
Коментар
-
gari_brasna4a написа:Здравейте колеги искам да попитам ,карам фиат марея 1.9 - 105 кончета jtd и както си карах по магистралата и стрелката на километража падна на 0 и така вече 4 месеца.друго по таблото бачка .ходих преди 2 месеца при едни тесни специалисти и те ми казаха карай си я така тя сяка 2-ра фиатка е така много разправия било моля някой ако е имал такъв проблем да пише как се е справил и най-вече колко му е излезнало ремонтчето!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар