Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Visa Uniscan революция - вече под XP с един COM

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Visa Uniscan революция - вече под XP с един COM

Здравейте, най накрая успях да подкарам унисакана под ХР с един реален и един УСБ ком, цялата работа ми коства доста труд но като цяло като концепция работи.Тук е момента да спомена че проекта е комерсиален така че не мога да отговарям на въпроси как се прави. Само че кажа че ми се е наложило да променя софта на контролера и ДОС емулиращия софт на РСто.От тук нататак плана ми е да направя собствени адаптери и да ги продавам. Адаптера ще е 3-в-1 - унискан, RS232 KL adapter или USB KL adapter, т.е. ще може да се използва и за другите програми независимо с визически порт или USB.Ако някои има оригинален унискан, моля да сподели пинаута му така че да направя моя да е със същия пинаут, така че да могат с него да се използват оригиналните преходници към различните коли.За сега съм го пробвал само на моята кола - Брава 1.6 с К и Л линии за комуникация. Като съм готов с крайния продукт ще го пробвам и с каквито ми падне коли.За комерсиални дейности има друг разделМодераторски екип на fiat-bg.org
    Brava 1.6 16v

Сега видях темата ...Колега, от това няма да излезе комерсиален продукт:Първият който ще си го купи няма да е клиент, а конкурент който ще започне да го продава наравно с теб без да си е мръднал пръста да измисли нещо ... А и Виза-та все повече губи своята актуалност - най новия модел автомобил който поддържа скоро ще стане на 10 години

Коментар

Working...
    X