Здравейте,В събота си взех трилентови елипси Pioneer и го сложих на задната кора. Като цяло съм доволен от звучене и всичко, но възникна един проблем породен предполагам от недомислица. А именно: гонейки някаква безмислена перфектна линия, срязах кората по дъгата на издутината, в резултат на което двете колони са разположение доста централно и близко една до друга, а не в двата края на кората.Резултата е, че звука идва почти и само от средата и дясното ухо ми се натоварва много повече от лявото, което е малко гадно, даже много всъщност.За сега просто съм намалил мощността от дясната колона за сметка на лявата, но пък пътника до мен негодува много Та въпроса е, до колко нормално е това и има ли смисъл да взимам нова кора, на която да поставя колоните максимално в двата края.Съжалявам ако на някой въпроса се вижда глупав, но просто нямам база за сравнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко странен въпрос за колони...
Collapse
X
-
Re: Малко странен въпрос за колони...
BolgAryan написа:/Резултата е, че звука идва почти и само от средата и дясното ухо ми се натоварва много повече от лявото, което е малко гадно, даже много всъщност.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Re: Малко странен въпрос за колони...
van_dal написа:BolgAryan написа:/Резултата е, че звука идва почти и само от средата и дясното ухо ми се натоварва много повече от лявото, което е малко гадно, даже много всъщност.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар