Колеги, съжалявам знам че има подобна тема, защото съм я чел преди време, но се опитвам да я намеря от доста време и не успявам, прерових форума докато ми издържаха нервите, а проблемът ми е простичък. Смених си радиото на бравото и сега новото радио губи и ума и дума когато не е на контакт колата. Искам да го направя да има постоянно ток така че да мога да си запаметя някакви настроики и станций такива неща. Чувал съм за варианта с ток от запалката, но ми се ще нещо по културно да направя. Така че се надявам на помощ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постоянен ток до радио касетофона - Как?
Collapse
X
-
На евробуксите би трябвало да имаш и постоянен плюс и плюс след контакт. Едната от буксите ти е за колоните, а другата е захранваща. Провери дали имаш и двата плюса на захранващата букса. Ако нямаш постояния плюс си търси проблема в бушоните.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Най-вероятно кондензаторите на радиото са се разредили по-бавно и за това часовникът е продължил да работи още малко. Свиркай си, няма проблеми. :PFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар