Някой виждал ли е такава аларма и да знае как се казва? Никъде нищо не пише, нямам и дистанционните. Питам, за да знам дали подържа обучение на дистанционни за да си купя такива, иначе отива в коша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неизвестна аларма??
Collapse
X
-
Колеги незнам дали е правилното място тук но ако не е се извинявам. Та интересува ме има ли значение къде ще е кабелчето което се води АНТЕНА и дали може да и се увеличи обхвата,защото не мога да отключвам или заключвам на по голямо растояние от 1 М батерийките на дистанционното съм ги сменил преди няколко дни и пак си остана проблемаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Joro написа:В кутийка е. ето и нейната снимка:Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Valentin_V написа:Топ гън 555 е алармата мисля по добре да беше снимал и дистанционното със сигурност ще ти кажа каква е. Проблема ти е в това че някой ръчкал тример кондензатора на дистанционното и затова лови от близо. Може да се настрой на осцилоскоп всеки телевизонен сервиз.
Коментар
-
Не знам защо си отбелязал двата кабела, но определено антената ти е синия, който излиза от платката и е напълно възможно с удължаването и да почне да хваща от по-далече. Но има и нещо друго - дължината на антената трябва да е съобразена с дължината на вълната на сигнала, който се подава от дистанционното. Но нищо не ти пречи да пробваш.Joro, алармата със сигурност не е Eglemaster, защото техните приемници винаги са перпендикулярни на платката, а не успоредни като твоя, а и обичат да слагат шарени букси.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Колеги алармата я оправих,сега и от покрива на блока работи,но остана въпроса за какво са тези 2 кабелчета на последната снимка.Мисля данеби да са за стъклата защото като я заклучвам не ми се вдигат, а може въобще да няма тази опция.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Колеги алармата я оправих,сега и от покрива на блока работи,но остана въпроса за какво са тези 2 кабелчета на последната снимка.Мисля данеби да са за стъклата защото като я заклучвам не ми се вдигат, а може въобще да няма тази опция.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар