Добро утро на всички, и по-специално на притежателите на Темпра :D Имам питане относно говорителите отпред на таблото - размер, какво бихте препоръчали, защото искам да ги сменя сегашните, че са дървета.Сега, още по-специфичен въпрос - става въпрос за Темпра SW така че моля да ме светнете и отзад какво е положението, все пак е комби и е по-специфично Предварително благодаря и лек ден на всички :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Озвучаване на Фиат Темпра
Collapse
X
-
И аз имам такава :D при мен съм го решил така:4+1,тоест Веф pioneer MOSFET 50W x 4, 4 евтини колонки,отпред sony 16.5см HT серия мисля(най-добре със старите в ръка и в магазина),отзад елипси(изрязваш непосредствено до облегалката на задната седалка ляво и дясно панелите са кухи и не става въпрос за нишите с капак близо до заден капак)Thunder и буфер homemade изчислен разбирасе 50w размери като д.80см ш.50 в.60 говорител 30см.Другото е ,че буфера седи по средата на багажника заради елипсите защото като засвирят се самоизключват(като звук),говорителя на буфера сочи към заден капак.С малко настройки вефа и готово.Без усилвател свири КАТО ВСЕ ЕДНО ИМА ТАКЪВ. :DБРАВА С КЛЮЧ
Каква е максималната скорост при секса?
- 68, защото при 69 се обръщате.
Реклама
Collapse
Коментар