Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем светлини Фиат Браово!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем светлини Фиат Браово!

Колеги, моляви за помощ. От доста време наблюдавам хора по светофарите и много от тях имат следния проблем - като пуснат мигач, било то ляв или десен отзад става "дискотека" всичко мига само без самия мигач! И днес сутринта и при мен се случи и още си е така. Като пусна ляв мигач ми мигат стоп и габарит а мигача не свети изобщо а като натисна спирачката релето се побърква и почва да цъка много бързо! Още от както взех колата си имаше няква отечка защото като натисках педала за спирачката ми светваш леко самият бутон за заден стоп за магла а сега свети ярко колкото си свети като е включен но даже от доста време няма бушон там за този бутон! Ако някой има идея нека я сподели че вече ми писна с тия жици! А и за още нещо исках да попитам - някой чувал ли е на фиат браво и брава да има модул за сваляне на ел. стъкла с леко задържане на бутона - като при опелите примерно !
    АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
    Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Почисти си добре буксите за стоповете и мигачите които са в багажника.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Точно от там почнах и видях че клемата на масата ми се е прибрала от което е довело до нагар и вследствие не даваше контакт! всичко е оправено вече Но все пак за модула за автоматично сваляне на прозорците с едно натискане - някой чувал ли е да го има в тия модели на Фиат?
      АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
      Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Със сигурност стъклото на пасажера няма този модул. Този на шофьора се движи автоматично, но не помня дали и в двете посоки.
        Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
        Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
        -------------------------------------------------------------

Коментар

FireBlade написа:
          Точно от там почнах и видях че клемата на масата ми се е прибрала от което е довело до нагар и вследствие не даваше контакт! всичко е оправено вече Но все пак за модула за автоматично сваляне на прозорците с едно натискане - някой чувал ли е да го има в тия модели на Фиат?
          Брава/о, Мареа левия прозорец се сваля и дига с леко задържане, докато другите трябва да се задържи толкова колкото искаш да ти е отворен/затворен прозореца. Не съм сигируен дали това е така при всички класове и години на пройзводство
          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

В някои (може би моделите с A.B.I.) предното дясно стъкло слиза надолу без да държиш копчето постоянно натиснато, но за да го качиш - трябва постоянно. Лявото нагоре и надолу се движи с натискане и задържане на копчето за повече от 0.8 сек. , след което може да се пусне. (В моята е така )

Коментар

Working...
            X