Колеги, Помощ
търсих навсякаде из форума , но уви ... не намерих като моя проблем.Значи цялата тази сага започна тази вечер , карах си аз, спрях пред едно кафене (бях си овторил леко прозореца ,че пушех) изгасих колата всичко си беше наред , но след това паля колата, тръгвам и изведнъж разбрах ,че ми е доста тъмно, карам на габарити само, пускам къси , пускам дълги .. не работи тръгвам да си затварям прозореца не иска , тръгвам да пускам парното , не работи , тръгвам да си запаля друга цигара, уви и запалката не работи , също така в последствие разбрах ,че и това за градосите не работи , това за спирането на въздоха във купето, както и чистачките нито предните нито задната ,беше ме страх да пробвам дали поне пръска течност по прозореца защото после няма чистене..Пробвах всички бушони вадих ги един по един разглеждах ги слагах ги и нестава..Най-странното което открих в края на тази отвратителна вечер беше ,че като изгася колата и запалката ми премигва все едно подава малко ток като на късо .. НЯМАМ СИ И НА ИДЕЯ ОТ КАДЕ МОГА ДА ГО ОПРАВЯ .. Ако можете да помогнете ще се радвам много , става въпрос за Фиат Браво 1.9 ЖТД 1999

Коментар