Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за една лампа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мойте наблюдения са:1 Вода в горивния филтер.2 Други нечистотий във въпросния филтер.3 От нещо друго , и по случаиност се оправя от самосебе си когато изчиста филтера. П.С. В големите студове сутрин ми светваше от време на време... И включително ми светна онзи ден като сипах бензин в дизелака но това е друга тема...
    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Колеги ходих да ми сменят маркуча - оказа се че той не влия съществено върху работата на колата....лампата се оказа че свети заради напълно задръстена дроселова клапа - след почистване бяха зачистени грешките и на диагностиката всичко излезе че работи коректно....и всичко това със почистването на дросела, смяната на маркуча и диагностиката за 40лв....мисля че намерих перфектният майстор за Аудито.....
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
        Колеги ходих да ми сменят маркуча - оказа се че той не влия съществено върху работата на колата....лампата се оказа че свети заради напълно задръстена дроселова клапа - след почистване бяха зачистени грешките и на диагностиката всичко излезе че работи коректно....и всичко това със почистването на дросела, смяната на маркуча и диагностиката за 40лв....мисля че намерих перфектният майстор за Аудито.....
        А колко е само диагностиката , ако закарам мойта фиатка при него ще я погледне ли или той си е спец по Ауди?

Коментар

Еми мисля, че само с "великата" ВАГ се занимава
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
          X