Мойте наблюдения са:1 Вода в горивния филтер.2 Други нечистотий във въпросния филтер.3 От нещо друго , и по случаиност се оправя от самосебе си когато изчиста филтера. П.С. В големите студове сутрин ми светваше от време на време... И включително ми светна онзи ден като сипах бензин в дизелака но това е друга тема...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за една лампа?
Collapse
X
-
Колеги ходих да ми сменят маркуча - оказа се че той не влия съществено върху работата на колата....лампата се оказа че свети заради напълно задръстена дроселова клапа - след почистване бяха зачистени грешките и на диагностиката всичко излезе че работи коректно....и всичко това със почистването на дросела, смяната на маркуча и диагностиката за 40лв....мисля че намерих перфектният майстор за Аудито.....Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Колеги ходих да ми сменят маркуча - оказа се че той не влия съществено върху работата на колата....лампата се оказа че свети заради напълно задръстена дроселова клапа - след почистване бяха зачистени грешките и на диагностиката всичко излезе че работи коректно....и всичко това със почистването на дросела, смяната на маркуча и диагностиката за 40лв....мисля че намерих перфектният майстор за Аудито.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар