Колата не е Фиат, но може да знаете все пак каква е тази лампа....аудито е бензиново 1,6....аз карам дизел и до сега такава лампа не съм виждал....някакви идеии
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за една лампа?
Collapse
X
-
Geraka - сигурно си пропуснал тази тема отпреди няколко дни? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39697
Коментар
-
ogi28b написа:Geraka - сигурно си пропуснал тази тема отпреди няколко дни? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39697Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
А има ли шанс да е от това че маслото е под минимума...днес реших да го проверя и се оказа малко под минимума....само че не знам какво да му досипя понеже не знам сегашното какво е - синтетика...полусинтетика минерално...Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Днес купих въпросният маркуч....скоро ще ходя да го сменям и ще се прави диагностика и ще видим за какво иде реч....b.t.w....чудя се и се мая как може една малка закривена пластмасова тръба да струва 100лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Пробваи да си рестартираш компютъра значи изкл кабела + - на акумулатора натискаш 3-4 пъти спирачка да изчезне остатъчни ток и след това държик както е изключен акумулатора 30 -40 мин може и повече няма проблем.След това закачаш клемите и ако се оправи явно е натрупало грешки незнайно от каде .На мойте коли и на всичките така става.
Коментар
-
syrbina написа:Пробваи да си рестартираш компютъра значи изкл кабела + - на акумулатора натискаш 3-4 пъти спирачка да изчезне остатъчни ток и след това държик както е изключен акумулатора 30 -40 мин може и повече няма проблем.След това закачаш клемите и ако се оправи явно е натрупало грешки незнайно от каде .На мойте коли и на всичките така става.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
махни въздушния филтър и напрево остави без капака му и виж дали ще има същия проблем.Може да не достига достатъчно въздух във инжекциона.Също както каза колегата по горе виж си свещите.Провери филтъра на бенз да не се е задръстил.Друг вариант запуши аспуха с ръка крак каквото посикаш и като го пуснеш и ако излизат сажди катализатора ти е заминал.Или ламда сонда.За друго не се сещам
Коментар
-
syrbina написа:махни въздушния филтър и напрево остави без капака му и виж дали ще има същия проблем.Може да не достига достатъчно въздух във инжекциона.Също както каза колегата по горе виж си свещите.Провери филтъра на бенз да не се е задръстил.Друг вариант запуши аспуха с ръка крак каквото посикаш и като го пуснеш и ако излизат сажди катализатора ти е заминал.Или ламда сонда.За друго не се сещамEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар