От къде да си купя кутия за панела/sony/?Предварително благодаря!Поместено в неподходящ раздел. Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кутия за панел CD,от къде?
Collapse
X
-
Ако е бил втора употреба може и да не е имал.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Споко, не са те прецакали, при този модел панела е опакован в наелоново пликче, покрито с балончета пълни с въздух. Кутийката от пайнера по-вероятно ще ти свърши работа. Ако не имаш и друг вариант - http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3081Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Ако размера е стандартен на панела ще стане без проблем стига да не те притеснява надписа на кутийката.Пише PIONEER.Напиши ми модела на CD-то си.Казвам за размера защото има едни които са с по широки панели заради по големи дисплеи.Дай модел да го видя и ти го пращам.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Като цяло са стандартни размерите на панелите и съответно на кутийките.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар