Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Плафоните не гаснат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Плафоните не гаснат

Привет.Случи се проблем.Уж всичко си е ок на Мареата,до завчера.Плафоните не се гасят.Дали не е залепнало релето или е възможен друг проблем? Алармата,естествено са я вързали и към тях Моля за подсказка,Благодаря предварително.Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Плафоните не гаснат

реле на вратата ? отворена врата
    Bravo GT 1.8

Коментар

на таблото нормално си показва дали има отворена врата и коя е тя

Коментар

а ти изключи ли ги от копчето ? във средно положение ли е ?
        Bravo GT 1.8

Коментар

А веднага, като затвориш вратата ли очакваш да изгаснат?
          '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
          '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

bagercho написа:
            А веднага, като затвориш вратата ли очакваш да изгаснат?
            Абе,човек.,вече 20 години съм шофьор.не съм карал колело до сега :D То за това и акомулатора ми се беше изтощил.в момента съм ги изключил от копчетата им.когато и да пробвам докато съм в колата - светят си...

Коментар

Демонтирай си бутоните, които затискат вратите и провери дали няма изпаднала някоя букса от тях и да се допира до купето. А може и самите бутони да са се повредили (по-малко вероятно, защото обикновено се окисляват и плафона не светва). Това е само в случай, че имаш такива бутони, защото някои от тези фиатчета имат само бутони вградени в ключалките и там филма е малко по-различен.
              Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
              Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
              -------------------------------------------------------------

Коментар

Глупости са това за бутоните... Свали си плафона, проблемът идва от него. Почисти пистите и всичко ще си дойде на място. При мен го имаше този ефект и така го оправих. Като го свалиш и го разгледаш сам ще видиш къде е проблемът.
                www.CarProfi-BG.com
                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                  Глупости са това за бутоните... Свали си плафона, проблемът идва от него. Почисти пистите и всичко ще си дойде на място. При мен го имаше този ефект и така го оправих. Като го свалиш и го разгледаш сам ще видиш къде е проблемът.
                  Ти да не си гадател.
                  Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                  Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                  -------------------------------------------------------------

Коментар

Working...
                  X