Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

разлиаката в механизмите с ел стъкло и ръчно стъкло в типо ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

разлиаката в механизмите с ел стъкло и ръчно стъкло в типо ?

въпроса ми е на лявата врата имам ел стъкло на дясната кабели всичко си има ама е с ръчка та... само моторчето ли трябва да си зема или целия механизъм ?
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

Целият механизъм. По разни немски сайтове съм виждал присадки за ръчни механизми - да ги правиш ел. но не знам до колко са сполучливи.

Коментар

Uho написа:
      Целият механизъм. По разни немски сайтове съм виждал присадки за ръчни механизми - да ги правиш ел. но не знам до колко са сполучливи.
      а сложна ли е смяната
      Fiat Punto 1.4 gt turbo
      Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

hibryd написа:
        а сложна ли е смяната
        Самата смяна на оригиналния механзъм според мен не е сложна. Разглобяваш вратата - махаш кората, разкачаш механизма (от металната планка и от стъклото), махаш вътрешната метална планка, водачите на стъклото и изваждаш механизма. Разкачането на механизма от стъклото е малкло куцо - има една пластмасова контра, която май е за еднократна употреба, аз я счупих Цялата процедура става без много насилване, че има пластмаски, които не са от издържливите. . Ако си късметлия ще си намериш нова, ако като мен не си(аз я счупих в неделя следобед, а колата в понеделник трябваше да е в движение) - побългаряваш - тел, зегерки и яко "майки". Монтирането е по обратния път, но и там "майките" влизат яко в употреба А това е немския кит за който ти споменах:http://cgi.ebay.de/Elektrische-Fenst...1%7C240%3A1318

Коментар

Благодаря
          Fiat Punto 1.4 gt turbo
          Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Working...
          X