Какво направи Лора, как се справи с тази лапичка на таблото. Аз също имам този проблем с Фиат Пунто 1,9 JTD 2001 г. от седмица някъде когато е много студено нанавън ми светва. Но както светва в движение, така и вдвижение загасва. какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ - Символ на таблото на фиат Пунто
Collapse
X
-
mira_s написа:Какво направи Лора, как се справи с тази лапичка на таблото. Аз също имам този проблем с Фиат Пунто 1,9 JTD 2001 г. от седмица някъде когато е много студено нанавън ми светва. Но както светва в движение, така и вдвижение загасва. какво да правя?Fiat Punto Mk2 1.2 16V Sporting `00
Коментар
-
Колеги на мен ми светна тая лампа обаче в червено. Колата е Пунто Мк2 1.9жтд. Колата ми изгасва, лампата светва.По някой път чакам 10 минути за да запали колата по някой път 5 секунди. Някакви предложения ? Вода в горивния филтър, помпа, дюза, регулатор за налягането... или просто да я закарам на диагностика..Конете продават колата...въртящият момент печели съзтезания ! Fiat Punto 1.9 JTD
Коментар
-
диагностика колега само тва ще ти реши проблемаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Лампата
и на мен ми светеше тая лампа-когато светне колата дори и на 3та предавка просто си огасваше. И тая лампа си светеше постоянно. Аз съм с пунто-2001г, 80к.с. и имам газов инцекцион. От както сложих газовата и почна да свети. Отивам изчистват ми грешките и покарам около 20км максимум и пак светва. Показва грешки на мап сензор и дебитомер. Чистихме мап сензора но нямаше ефект. После свалихме дебитомера, беше се събрала адска мръсотия-изчистихме го и него. Изчистихме грешките и да чукам на дърво, лампата не е светвала 2 дни вече. Дано просто да е било от мръсотията. Надявам се че помогнах.
Коментар
-
Re: Помощ - Символ на таблото на фиат Пунто
nqmame88 написа:Lora написа:Фиат Пунтор автоматик, 2001 година,5 врати, и светещ символ на дисплеи, какво означава и как да го занулия. Прилагам снимкаFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Re: Помощ - Символ на таблото на фиат Пунто
Марто написа:nqmame88 написа:Lora написа:Фиат Пунтор автоматик, 2001 година,5 врати, и светещ символ на дисплеи, какво означава и как да го занулия. Прилагам снимкаFiat punto 2001g 1.2 8v
Коментар
-
калеко написа: Преглед на мнениетоТемата е стара,но за мен е актуална.Може ли някой да ми кажа какво всъщност означава тази лампа и как се отстранява проблема-само с изчистване на грешките или си трябва сериозен ремонт на двигателя.Благодаря предварително за всички мнения.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар