Фиат Пунтор автоматик, 2001 година,5 врати, и светещ символ на дисплеи, какво означава и как да го занулия. Прилагам снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ - Символ на таблото на фиат Пунто
Collapse
X
-
Re: Помощ - Символ на таблото на фиат Пунто
Lora написа:Фиат Пунтор автоматик, 2001 година,5 врати, и светещ символ на дисплеи, какво означава и как да го занулия. Прилагам снимкаGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
-
и аз имам такъв и ту свети ту не :D и още си нямям на идея за ко е ?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Вода в горивния филтер...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Бе вие в по-нов фиат или въобще кола качвали ли сте се ? :D Това е лампата, която при по-старите коли е с формата на инжектор...лампата е по принцип за проблем с двигателя / постоянна грешка в компютъра и т н... Може да свети при много положения, ако разкачиш някой датчик веднага ще светне, ако ти е прецакан компа също (това от опит го знам), има много варианти... ако не ти трябват показанията на разходомера и километража (като изключим общия пробег - той се запазва) - разкачи за няколко секунди минуса на акумулатора (всички казват за 10 минути, но секундите по принцип вършат работа) и ако не се оправи ходи на диагностика... За водата в нафтовия филтър не знам дали е същата лампа, в смисъл не съм сигурен дали същата лампа се ползва за това...
Коментар
-
Е поне при мен съм забелязал че се появява... по точно изчезва като източа нафтан от филтера.... Но понякога ми е светвала и при голям студ за около 30-40мин след това сама изгасва...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Може да прозвучи глупаво,но във всяко едно такси,което съм се качвал светят тези лампи понеже карат я на газ я на метан,за Бравата специално свети лампата на инжектора(на мойта Брава поне е така когато я карам на метан).Та ако караш и ти на газ,превключи на бензин да видиш дали все още ще свети.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар