Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата се отключва сама

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата се отключва сама

Значи колата ми се отключва сама... Преди около месец монтирах от онези реленца за забавяне на светлина в купето. След като заключа колата (от както го монтирах това реле) точно преди да почне да угасва светлината и алармата изсвирва веднъж и светлината се загасва. Но от вчера заключвам я, и като отида да си я взема и тя е отключена.. Вчера бях на витошка(сигорен съм, че я заключих) натискам компчето да се отключи и тя се заключва . След това незнам каде ходих и пак така. На сутринта също.. а съм сигорен че я заключих. Може ли да е от релето или да търся други причини. Как евентуално мога да изключа алармата , за да си ползвам фабричното централно, докато премахна проблема.
    Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

колега каква е колата на мен при пунто мк2 ми изгоря бушона на плафона и за музиката и познаи същият проблем заклуча тя се отклучи смених бушоните и се оправи при теб може да е нещо подобно това реле да базика централното
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Огледай предния капак, багажника и вратите дали натискат хубаво датчика на алармата...При мен по същия начин на предния капак ми правеше същото...Резултата беше изкривен датчик по извивката на предния капак от вътрешната страна и не натиска хубаво до край и дава информация, че е отворена врата и тя се отключва...
      НЕ КЛИКВАЙ ТУК!
      И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ КЛИКВАЙ ТУК!!!

Codename: ФИЧО

Коментар

Фиат браво... а алармата незнам каква е ... Купих я с монтирана аларма... ама е някаква евтина алъж вериж
        Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

ам веднага след като я заключиш ли се отключва или след време щот ако е веднага колегата KbH40 е прав и най вероятно това е причината
          Fiat Punto 1.4 gt turbo
          Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

кола

я си4 върни всичко както е било за проба и ако се оправи промени схемата насвързване сигуно гълта ток и алармата се шашака алармата ли отваря централното или е отделно с ключа заключваш и пускаш алармата
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Според мен някой мързелив алармаджия ти е вързал алармата към платфона,а не както трябва към всяка врата и сега като ти свети платфона алармата си мисли че има отворена врата и не заключва.Ще ти заключи кагато не ти свети платфона.Иди при алармаджията кажи му че е мързелив бетер и да ти свърже всяка врата поотделно към алармата а не както той е направил към платфона
              A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
              Punto Sporting 1.9JTD 2003
              ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Working...
              X