Колеги искам да попитам някои дали знае къде е ел управлението на шибедаха дали има мнение по моя проблем .... когато си купих колата ... шибедаха имаше следната опция ... при еднократно натискане на копчето .. се отваряше сам нагоре до положение вдигната задница на стъклото а предната част не се вдига ... следващото еднократно натискане и стъклото само отиваше назад и така се отваря до края.... при спиране на колата и изгасяне на двигателя в каквото и да е положение шибедаха след 2 сек се затваряше автоматично и напълно. Един ден ми се наложи да сваля акумулатора и след като го сложих обратно тази функция изчезна ... и така известно време .. докато един ден .. пак не се появи .... без никаква намеса ... сигурно съм минал през някоя дупка .... та после пак свалях акумулатора и вече една година ... ефект никакъв ... та идеята ми е .. ако някои има представа как се оправя това нещо ... ще съм много благодарен да сподели благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Управление на шибедаха ?!
Collapse
X
-
Опелите имат подобен модул на ел стъклата при заключване вдига стъклата автоматично. При загуба на захранване се налага обучаване на модула което става по следния начин - натискаш бутона за отваряне на стъклото и го държиш 3-4 секунди след като стъклото вече е паднало долу, след това държиш бутона в посока нагоре и пак задържаш след като вече се е вдигнало. След тази процедура всичко се нормализира. Опитай да задържаш бутона в двете крайни положения на шибидаха може пък да е на подобен принцип.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар