Колеги,левият ми фар (шофьорският) ту свети, ту не. Когато не свети, баласта не издава харайтерния тих, високочестотен звук. Като размърдам меката връзка на въздухопровода, под който минават кабелаците, хоп, светва . Затварям капака и хоп, изгасва. Ядосвам се, един юмрук във фара, още един в капака и хоп светва . Днес прегледах всички кабели - здрави са. Мърдах ги, какво ли не им правих, така и не изгасна. Релето - изолирано е, всичко е О.К.Оооо хахаха сега докато пиша се сетих, че не проверих предпазителите, но ме съмнява. Та, що за проблем ще да е това? Може ли да е от самия баласт, нещо вътре да се е смутил?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенона гасне след поредната дупка
Collapse
X
-
naskobg написа:Лоша връзка имаш някъде колега.van_dal написа:Колега пробвай с метода на изключването, сложи крушката от другия фар и ако гасне и тя, значи е баласта. Ако свети, сложи крушката на другия фар и ако не свети както трябва.....е сещаш се.Fiat Bravo 80 16V
Коментар
-
Колега, и аз от 2-3 дена го имам същия проблем. Предполагам че е някоя връзка. Като запаля фаровете единия светва когато си поиска (или като мина през дупка) след това изгасва и после пак си се светва. Като сила на светене и като време на загрявяане на крушката няма разлика. Днес ще го чопля и после ще споделям опитFiat Barchetta - Pininfarina limited edition
Коментар
-
Не ми остава време да пиша... Погледнах предпазителите и този на проблемния фар беше леко деформиран, леко стопен около крачетата. Махнах го, после пак го сложих и тука от 3 дена работи безотказно. Странно, че гаснеше/светваше като пипам меката връзка на въздухопровода, а предпазителите ми са върху акумолатораFiat Bravo 80 16V
Коментар
-
kondov написа:Не ми остава време да пиша... Погледнах предпазителите и този на проблемния фар беше леко деформиран, леко стопен около крачетата. Махнах го, после пак го сложих и тука от 3 дена работи безотказно. Странно, че гаснеше/светваше като пипам меката връзка на въздухопровода, а предпазителите ми са върху акумолатораFiat Barchetta - Pininfarina limited edition
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар