Колеги ето какво сътворих днес през свободното си време;
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плафон в жабката на Браво
Collapse
X
-
Браво, ама тази лампа където са я предвидили в дъното на жабката нищо не върши като сложиш нещо вътре.Да не говорим че в тая жабка нищо не се събира освен панел за радио.Тая лампа за да върши реална работа трябва да е отгоре а жабката.Те и в багажника къде са ми я турили лампата само. Свети нагоре и изобщо не осветява багажника. Италианска му работаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Браво, ама тази лампа където са я предвидили в дъното на жабката нищо не върши като сложиш нещо вътре.Да не говорим че в тая жабка нищо не се събира освен панел за радио.Тая лампа за да върши реална работа трябва да е отгоре а жабката.Те и в багажника къде са ми я турили лампата само. Свети нагоре и изобщо не осветява багажника. Италианска му работаFIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.
Коментар
-
При мен само тоя плафон не свети и много се изнервям.Автомобила е Фиат Браво ЖТД,2001г.Погледнах крушката - здрава е,пластините си правят контакт и всичко вътре си изглежда прекрасно,разкачих буксата и там още напрежение няма(нито на габарити нито на квото и да било).Свалих цялата жабка с надеждата да видя поне от къде да си взема лесно ток,но освен снопове с кабели друго невидях.Някакви съвети и идеи?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар