Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с изкарване на радио на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с изкарване на радио на Пунто

Вчера си купих Фиат Пунто от 2002г. и съм много доволен. Обаче един проблем - колата е с оригинално радио, но то е кодирано, и разбрах, че трябва да го изкарам и да видя кода и през интернет да видя кода, който ми трябва, обаче тук възниква проблема - как да изкарам радиото, гледах по няколко начини, но не стана и реших да питам тук. Идеи ?P.S. Много ми е спешно, защото утре в 7ч. сутринта тръгвам на дълъг път, а без радио и сам в колата ще откача.

Колега, ако е като на Бравото веднага ти казвам как е.

Коментар

Не е същото, но май по един и същ начин се свалят и двете. Ето такова е на Пунтото ми http://www.radio-code.lt/images/radios/punto_low.jpg

Коментар

Все пак някой който има Пунто не може ли да обясни, защото може да има разлика в изваждането на Браво и Пунто.

Коментар

Има разлика при Браво се бърка от страни с шини между панела и касетофона,а при Пунтото тези дупчици които са на него през тях може с по-дебела тел и излиза без проблем. :D
          FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

Мерси много на всички ! Оправих го !

Коментар

В дупчиците се пъха две П-образни железа за да освободят контрата а касетофона ... Аз ползвам от Блаупукт, шина
              Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
              Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Working...
              X