Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помогнете за лампа в таблото моля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помогнете за лампа в таблото моля

колеги свалих си таблото с километража почистих го и като го качих обратно ми светна лампата за айрбега помогнете да я оправя преди свалянето не ми е светвала .И не мога да накарам лампата за коланите да ми светне гледах всички лампи са наред но не светва (като свалих таблото мисля че видях едно диодче което е за коланите но е запоено за платката незнам дали е то за коланите ).По важно е как да направя да ми угасне лампата за айрбека .

Колега, когато свали таблото, даде ли на контакт?

Коментар

Почти съм сигурен, че колегата е давал на контакт със свалено табло колега Оги.

Коментар

аз не го свалям за първи път и знам колеги че не се дава на контакт.разхвърлих го на съставни части да изчистя стрелките защото предния собственик беше ги боядисял със фулмастер да светят червено ама не се виждат и затова ги изчистих и това е ,ама като го сложих светна лампата за айрбек и лампата за коланите така и не светеше и преди и сега

Коментар

Не съм искал да те засегна колега, ако е така - извинявай. Все пак нещо е станало и се е шашнал ком-па. Изчисти си гришката и си готов.

Коментар

naskobg написа:
            Не съм искал да те засегна колега, ако е така - извинявай. Все пак нещо е станало и се е шашнал ком-па. Изчисти си гришката и си готов.
            може ли да обясниш как става. Ще съм много благодарен ако обясниш как става

Коментар

къде във варна може да се изчисти тази грешка и много време ли отнеманещо по-особено да има в операциятаа може ли сам да я изчисти колегата
              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

С Унидиаг-а например става, но ти трябва и кабел.

Коментар

naskobg написа:
                  С Унидиаг-а например става, но ти трябва и кабел.
                  не ми е ясно това какво е някаква програма ли или. ако я вържа колата на комп дали ще се види и дали може така да стане моля за обяснение ама по просто че не съм в час. И мога ли да я оправя колата на полеви условия като например да откача акумулатора или нещо друго. А и колата ми е марея уикенд 97 година тд100

Коментар

градски и тук можеш да я направиш таз процедура,сещам на момента поне за 2-3 места.Питай и ще ти кажа.

Коментар

vin_d написа:
                      градски и тук можеш да я направиш таз процедура,сещам на момента поне за 2-3 места.Питай и ще ти кажа.
                      къде може да се направи?
                      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

няма ли начин да се оправи без комп или нещо такова

Коментар

Недей сам по-добре. Трябва ка си направиш кабел, да си инсталираш Унидиаг-а, да се вържеш за колата, да прочетеш грешките и да ги изчистиш. С откочване на акумулатора не става.

Коментар

naskobg написа:
                            Недей сам по-добре. Трябва ка си направиш кабел, да си инсталираш Унидиаг-а, да се вържеш за колата, да прочетеш грешките и да ги изчистиш. С откочване на акумулатора не става.
                            каква платка и мога ли да се справя сам се пак не съм го правил никога

Коментар

Абе бях чувал за изчистване на грешки с разкачане клемите на акумолатора. Някъде около 10-15 минути стои така, но било по-добре, ако се остави цяла нощ. Все още не съм го изпробвал, не ми се е налагало. Един приятел от Бургас го е направил и всичко е било наред след това. Може да опиташ преди това, знам ли. Успех!
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                              X