колеги свалих си таблото с километража почистих го и като го качих обратно ми светна лампата за айрбега помогнете да я оправя преди свалянето не ми е светвала .И не мога да накарам лампата за коланите да ми светне гледах всички лампи са наред но не светва (като свалих таблото мисля че видях едно диодче което е за коланите но е запоено за платката незнам дали е то за коланите ).По важно е как да направя да ми угасне лампата за айрбека .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете за лампа в таблото моля
Collapse
X
-
аз не го свалям за първи път и знам колеги че не се дава на контакт.разхвърлих го на съставни части да изчистя стрелките защото предния собственик беше ги боядисял със фулмастер да светят червено ама не се виждат и затова ги изчистих и това е ,ама като го сложих светна лампата за айрбек и лампата за коланите така и не светеше и преди и сега
Коментар
-
naskobg написа:С Унидиаг-а например става, но ти трябва и кабел.
Коментар
-
Абе бях чувал за изчистване на грешки с разкачане клемите на акумолатора. Някъде около 10-15 минути стои така, но било по-добре, ако се остави цяла нощ. Все още не съм го изпробвал, не ми се е налагало. Един приятел от Бургас го е направил и всичко е било наред след това. Може да опиташ преди това, знам ли. Успех!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар