Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Декоративна лайсна за сд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Декоративна лайсна за сд

Колеги,днеска си купих едно много хубаво пионерче ,но нямам точно тази лайсна която стои отстрани и сега ми се вижда вейната на сд-то Къде мога да намеря такава и универсални ли са?
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

унивресални са колега. аз лично мойто го купих от един магазин за ел. части и всякакви други неща за 14 лв. вече има и по-скъпи към който върви и капак та да го замаскираш. виж ако искаш по сервизи или монтажни центрове
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Re: Декоративна лайсна за сд

kantarev написа:
      Колеги,днеска си купих едно много хубаво пионерче ,но нямам точно тази лайсна която стои отстрани и сега ми се вижда вейната на сд-то Къде мога да намеря такава и универсални ли са?
      Бягай в Кузмов Електроникс на бул.Руски!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

gd

100 % отивам да видя за какво става въпрос колега,ама какви са тези 14 лева бре та то една малка пластмаска само..баси цената
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

на мен ми излезна толко а на един бивш колега от фирмата му беше излезнало 30 с капаче което е като фабричното и като го сложиш много трудно се познава че не е касетофонче а капачка
          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

rd

Гледам ,че са по 10 лева,ама незнам дали работят утре та да отида
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

колега kantarev несе очудваи аз преди две години дадох 39лева сега същите боклуци са във викиват 12лева
              FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

15-24 лв. в зависимост от магазина качество на пластмасата и отливката .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                X