здравейте!Става въпрос за Пунто 95г. 3 врати.Преди час си се прибирам от диско качвам се в колата (бяхме двама) затваряме вратите, а на таблото продължава да свети лапичката че са отворени.Пробвахме всичко си е затворени включително и багажника.Предполагам че сензора на някоя от вратите отговарящ за тази лампичка се е прецакал. Някой знае ли къде по точно е той или сблъсквал ли се е с подобен проблем.ПП: той въобше багажника вързан ли е към цялата схема за отворена врата (никога не съм обръщал внимание ).Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На таблото показва че вратата е отворена!
Collapse
X
-
врата
колега и азпреди време си играх доста с подобен въпрос на бравата има един датчик-коптакт дтябва да го смажеш мало да работи като хората мисля че няма да се стигне до разглобяване че се видиш в премеждия или друготое да се е намокрило и да прави оттечка като се по загре само ще се оправи това бутонче на конзолата не е са тази лампичка той е за плафона
-
Наи вероятно е станал някои проблем във ключетата на вратите или са се счупили пластинките или просто от студа е влязло вода там и е замразнало и неможе да дава контакт на затворена врата пробваи да видиш ключетата да ги разтоиш по някакав начин на предните две врати защото те са само отваряни тогава напрао смъкни двете ключета и да кабелите на късо и виж дали ще изгасне ако не изгасне вече проблема е вътре във таблото или някаде по ел.инсталацията.Успех
Коментар
-
провери си багажника,може да не е затворен добре.При мен мина около месец докато разбера че е от багажника ... :DFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар