Колата е Фиат Браво ’96 1.6 16V с фабриен радио-касетофон. Има само високоговорителите, които са отгоре на предното табло. Окабеляване за задните колони е налице, а това за във вратите не знам( не съм разглобявал още вратите , но си мисля ,че като фабрично са сложили отзад, най-вероятно има и във вратите).Въпроса ми е дали фабричният касетофон може да захрани още 4 колони ако си сложа на вратите и отзад? Какви точно трябва да бъдат високоговорителите (размер,съпротивление,мощност),за да влязат без преходници?От къде могат да се купят нови въпросните и на какви цени?И ако се реша да взема втора ръка от някой колега от форума как да разбера при покупката,че са ОК и не са изгоряли примерно?п.с. едната колона от таблото също е за смяна защото пращи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Високоговорители - Браво
Collapse
X
-
колега с фабричния касетофон нищо няма да можеш да захраниш както трябва. отзад на кората в поставките стават 13 сантиметрови кръгли колонки, а във вратите са 5х7 инчови елипси. на таблото ще станата 10 сантиметрови надявам се да съм бил полезенFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
-
Продавам оригиналните от предни врати за Браво елипси 5Х7 марка Nokia.В идеално състояние са.Имам обява в "Продава".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Дам. Фабричният касетофон не е хич хубав. Аз го смених с едно JVC http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043252 . Мойто е без USB обаче и са ме е яд. Но като го сложих самите колони азсвириха различно! фабричните. После сложих едни Hertz- ове на задната кора http://www.aval-bg.com/catalog/displ...ubstyle_id=246 и сега съм доста доволен от звука. В сравнение с преди де. Са не съм доволен от много от средите, ама за толкова пари толкоз. Та съвета ми е ако искаш по- хубав звук си смени касетофона + колони. Тия на таблото са предимно, ако не и само, за високи. Поправете ме ако грешаBravo SX 1.9TD 75
Коментар
-
rudiem написа:Най-вероятно касетофонът е двуканален и няма да може да се свържат други говорители без да се преправи малко схемата на свързване. В интерес на истината фабричните говорители, ама никак не свирят.
Коментар
-
rudiem написа:Най-вероятно касетофонът е двуканален и няма да може да се свържат други говорители без да се преправи малко схемата на свързване. В интерес на истината фабричните говорители, ама никак не свирят.
Коментар
-
Stoen написа:Тия на таблото са предимно, ако не и само, за високи. Поправете ме ако грешаFiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар