Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Pioneer DEH P7000UB

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Pioneer DEH P7000UB

Колеги,поръчах си въпросния плеър и имам един въпрос. Каква е ползата от високоволтовите (4,5V) изходи (за суббуфер,предна и задна линия)
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

По-малко смущения по кабелите до усилвателя.Възможност за работа с много модели усилватели...Това е,което ще усетиш иначе има още теоритични предимства.
    Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed

Коментар

Re: Въпрос за Pioneer DEH P7000UB

PaUnOff написа:
      Колеги,поръчах си въпросния плеър и имам един въпрос. Каква е ползата от високоволтовите (4,5V) изходи (за суббуфер,предна и задна линия)
      Честито за придобивката :D . Аз както ти бях споменал по рано съм със същия плеър, и мога да ти кажа че е прекрасен. За въпроса ти за 4,5 волта е голямо предимство . По този начин геина на усилвателите не е нужно да се усилва толкова много (вместо 1/2 усилваш на 2/3) което от своя страна намаля кривежите до минимум. Усилвателите не се тормозят за ток и имаш завидно качество и сила. В момента моите са на 2/3 и дори да усиля на макс нямам кривежи а и като сила ми е напълно достатъчно. Даже е много, но аз си падам по качеството а не по силата и си ми е супер. Но пак ти казвам въпрос на вкус и на теб както ти харесва. Поздрави.
      Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
      ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Благодаря за отговора колега...реших и аз да взема по висока серия....с управление от дистанционно и разни джиджи биджи неща :D Сега даже ми се насабраха дистанционно на волана и това от CD-то (вафлата) Утре ще ми го донесат и ще вържа системката да видя има ли разлика в свирнята Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
        X