Вижте на какво попаднах случайно.http://chistachki.bomarbg.eu/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отопляеми чистачки.
Collapse
X
-
dani389 написа:това с нагряването е малко ала бала и то не малко ,обаче чистят много добре и не шумят и подскачат по стъклото
Коментар
-
С нагряване ги ползвах само 3 пъти още в началото след това им скъсах жиците и сега са обикновенни чистачки,а от нагряването единсвенната полза е че ако е заледено сутрин се отлепят по бързо както реотаните на задното стъкло .А относно цената подарък сами но доколкото знам малката и голямата са излезли около 52 лв или по точно 26 евро ,ако зависише от мен не бих дал толкова пари.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Получих отговор, ето и цена на чистачки с размери 60 и 48 см, които според мен са най-подходящи за Браво/а:89 и 77 лева. Комплект захранващи кабели - 20 лева, при покупка на комплект чистачки - безплатно. Това са крайни цени с ддс за една бройка! Успех ви желая, аз нямам интерес - цената е твърде висока за мен.
Коментар
-
ами вярно за тази цена май по-добре да се търси отопляемо предно стъкло ако има.... за нашата кола де. иначе удобно, хубаво е да се отопляват- при каране извънградско и снеговалеж се налагат спирания не много рядко.... но наистина отопляемо предно стъкло е значително по-добреLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Humppa
В духа на темата - един въпрос. Съществува ли някакво фолио с нагревателен елемент в него, което може да се залепи на стъклото там, където си почиват чистачките и да ги топли и пречи да замръзват?
Коментар
-
Скъпичко и то доста, не ми се вярва да са с някакъв чудотворен ефект..... ама както и да епри -15 на реотаните на задното стъкло им трябваше 10 мин дето нагряват голяма част от стъклото ... незнам вижда ми се малко нереално за 3 мин да разтопи леда .... дайте съвет с какво да си намажа чистачките че да не подскачатFiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX
Коментар
-
dagrizzly написа:Скъпичко и то доста, не ми се вярва да са с някакъв чудотворен ефект..... ама както и да епри -15 на реотаните на задното стъкло им трябваше 10 мин дето нагряват голяма част от стъклото ... незнам вижда ми се малко нереално за 3 мин да разтопи леда .... дайте съвет с какво да си намажа чистачките че да не подскачат
Коментар
-
[quote="ventsi79"]По добре ги смени :D Аз съм с некви за 3’50 и карам по 5-6 месеца без ядове[/quot]И аз попринцип съм на същоъто мнение ма тия са BOSH (с тези си беше колата) и си чистят много добре засега и затова питам с какво се мажат в главата ми се върти глицерин ма не съм сигурен....П.П. сега в кауфланд има едни чистачки в жълти картонени кутии около 6-7 лв. беше комплекта за другата ми кола си взех преди 3 месеца и просто са идеални ако ти се налага скоро смяна на чистачките пробвай ги няма да съжелявашFiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар