Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отопляеми чистачки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отопляеми чистачки.

Вижте на какво попаднах случайно.http://chistachki.bomarbg.eu/
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Вече съм изпратил мейл със запитване за повече информация - цена, техн. характеристики, размери, отстъпки.

Коментар

колега като имаш отговор пиши за да видиме за какво става на въпрос
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

От края на ноември ползвам такива чистачки това с нагряването е малко ала бала и то не малко ,обаче чистят много добре и не шумят и подскачат по стъклото .Но неси заслужават парите.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

@dani389 kaква им е цената ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

dani389 написа:
            това с нагряването е малко ала бала и то не малко ,обаче чистят много добре и не шумят и подскачат по стъклото
            Тука има някакво противоречие като че ли. Плюс това смятам че тези чистачки може да се ползват само в тежки условия, а при дъжд да се ползват обикновени чистачки. За да не си струват цената, трябва един брой да е повече от 19.95. Тогава наистина смятам че не си струва. Все още нямам отговор на мейлата.

Коментар

С нагряване ги ползвах само 3 пъти още в началото след това им скъсах жиците и сега са обикновенни чистачки,а от нагряването единсвенната полза е че ако е заледено сутрин се отлепят по бързо както реотаните на задното стъкло .А относно цената подарък сами но доколкото знам малката и голямата са излезли около 52 лв или по точно 26 евро ,ако зависише от мен не бих дал толкова пари.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Получих отговор, ето и цена на чистачки с размери 60 и 48 см, които според мен са най-подходящи за Браво/а:89 и 77 лева. Комплект захранващи кабели - 20 лева, при покупка на комплект чистачки - безплатно. Това са крайни цени с ддс за една бройка! Успех ви желая, аз нямам интерес - цената е твърде висока за мен.

Коментар

ами вярно за тази цена май по-добре да се търси отопляемо предно стъкло ако има.... за нашата кола де. иначе удобно, хубаво е да се отопляват- при каране извънградско и снеговалеж се налагат спирания не много рядко.... но наистина отопляемо предно стъкло е значително по-добре
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Все пак не живееме в Скандинавия че целогодишно да ни се налага да размразяваме стъкла.А и все пак има разни Размразители за стъкло-пръскаш и леда се стопява.
                    Фиат Крома 1.9 16v+
                    Фиат Браво 1.6 16v
                    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

В духа на темата - един въпрос. Съществува ли някакво фолио с нагревателен елемент в него, което може да се залепи на стъклото там, където си почиват чистачките и да ги топли и пречи да замръзват?

Коментар

Скъпичко и то доста, не ми се вярва да са с някакъв чудотворен ефект..... ама както и да епри -15 на реотаните на задното стъкло им трябваше 10 мин дето нагряват голяма част от стъклото ... незнам вижда ми се малко нереално за 3 мин да разтопи леда .... дайте съвет с какво да си намажа чистачките че да не подскачат
                        Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX

Коментар

dagrizzly написа:
                          Скъпичко и то доста, не ми се вярва да са с някакъв чудотворен ефект..... ама както и да епри -15 на реотаните на задното стъкло им трябваше 10 мин дето нагряват голяма част от стъклото ... незнам вижда ми се малко нереално за 3 мин да разтопи леда .... дайте съвет с какво да си намажа чистачките че да не подскачат
                          По добре ги смени :D Аз съм с некви за 3’50 и карам по 5-6 месеца без ядове
                          Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
                          ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
                          ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
                          ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Коментар

[quote="ventsi79"]По добре ги смени :D Аз съм с некви за 3’50 и карам по 5-6 месеца без ядове[/quot]И аз попринцип съм на същоъто мнение ма тия са BOSH (с тези си беше колата) и си чистят много добре засега и затова питам с какво се мажат в главата ми се върти глицерин ма не съм сигурен....П.П. сега в кауфланд има едни чистачки в жълти картонени кутии около 6-7 лв. беше комплекта за другата ми кола си взех преди 3 месеца и просто са идеални ако ти се налага скоро смяна на чистачките пробвай ги няма да съжеляваш
                            Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX

Коментар

Working...
                            X