Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

OBD букса

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

OBD букса

Искам да попитам някои знае ли дали Fiat Bravo 1,6 16v 2000г. има OBD букса и каде се намира или ако няма коя е буксата за диагностика и разположение ще сам много благодарен да дадете вашите отговори

2001г и нагоре имат OBD и по стандарт се намира на не знам си колко см до волана.В случая е над съединителя.Преди 2001г - 3 пинов ФИАТ конектор - до дясното бомбе.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Едно уточнение. Годината е тази в която е пуснат модела или модификацията. А не конкретния автомобил.На всички Брава/Браво буксата е под капака на двигателя. Освен ако не е правена за определен пазар за който това изискване е важало по рано.

Коментар

мерси много колеги за барзите и точни отговори интересувах се защото исках да чипосвам бравото и ми казаха че може или да ми сменят чипа с запойване или през obd букса да ми сменят софтуера но като оридох при човека тарсихме такава и не намерихме дайте савет дали да го чипосвам чрез запояване

Коментар

Един съвет - щом не знае дори къде е конекторът за диагностика явно този майстор ще се учи на твоята кола.Разгледай раздел "Бизнес обяви" - има няколко предложения от хора които поне няма да търсят къде е "буксата"

Коментар

ок мерси много за савета

Коментар

Working...
            X