Някой има ли представа защо ми излиза съобщение Stack overflow при опит за връзване на визата с някоя кола.При вас нормално ли се връзва от първия път,че при мене при късмет се връзва от 18я път.Доста компютри за диагностика имам но такова КАЛПАВО ЖИВОТНО като визата досега не ми беше попадало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешка при пускане на визата
Collapse
X
-
Re: Грешка при пускане на визата
vanelino11 написа:Някой има ли представа защо ми излиза съобщение Stack overflow при опит за връзване на визата с някоя кола.При вас нормално ли се връзва от първия път,че при мене при късмет се връзва от 18я път.Доста компютри за диагностика имам но такова КАЛПАВО ЖИВОТНО като визата досега не ми беше попадало.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
vanelino11 написа:Някой има ли представа защо ми излиза съобщение Stack overflow при опит за връзване на визата с някоя кола.При вас нормално ли се връзва от първия път,че при мене при късмет се връзва от 18я път.Доста компютри за диагностика имам но такова КАЛПАВО ЖИВОТНО като визата досега не ми беше попадало.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
vanelino11 написа:RS-232ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
infineon написа:vanelino11 написа:Някой има ли представа защо ми излиза съобщение Stack overflow при опит за връзване на визата с някоя кола.При вас нормално ли се връзва от първия път,че при мене при късмет се връзва от 18я път.Доста компютри за диагностика имам но такова КАЛПАВО ЖИВОТНО като визата досега не ми беше попадало.
Коментар
-
Infineon - mom4nce ne te znam kakuv si i zasto se boris,ako vuobste se boris za nesto v jivota si.1.Ne sum kazal 4e sum maistor v diagnostikata(v nekoja ot predisnite mi temi kazah 4e se smiatam za jaluk v diagnostikata)2.Ako imase otkude da sum pro4el nesto po vuprosa mi da go biah napravil3.Sus sigurnost az i horata s koito rabotime sme dosta po napred v montiorskia ot tebe4.Pisna mi hora samo da mi pisat v temata bez da mi kazvat nesto smisleno Na drugia kolega koito mi pisa mu blagodarja strasno mnogo.No kakvo imas v predvid s tova svurzvane na pinovete na rs232.Toi nali si mi idva s adaptera,az nego ne sum go pipal.Kum nego vkarvah edin udaljen kabel.No i bez nego samo s rs232 pak taka stava(po niakoi put dava stack overflow i zabiva.Moje puk nesto adaptera da e preeban nisto 4e e 4isto nov
Коментар
-
vanelino11 написа:Infineon - mom4nce ne te znam kakuv si i zasto se boris,ako vuobste se boris za nesto v jivota si.1.Ne sum kazal 4e sum maistor v diagnostikata(v nekoja ot predisnite mi temi kazah 4e se smiatam za jaluk v diagnostikata)2.Ako imase otkude da sum pro4el nesto po vuprosa mi da go biah napravil3.Sus sigurnost az i horata s koito rabotime sme dosta po napred v montiorskia ot tebe4.Pisna mi hora samo da mi pisat v temata bez da mi kazvat nesto smisleno Na drugia kolega koito mi pisa mu blagodarja strasno mnogo.No kakvo imas v predvid s tova svurzvane na pinovete na rs232.Toi nali si mi idva s adaptera,az nego ne sum go pipal.Kum nego vkarvah edin udaljen kabel.No i bez nego samo s rs232 pak taka stava(po niakoi put dava stack overflow i zabiva.Moje puk nesto adaptera da e preeban nisto 4e e 4isto novФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар