Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с превключвателя за чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с превключвателя за чистачките

здравеите!ами маи е трьгнало на карьк, тькмо днес отстраних проблема с подскоците на уреда за температурата и видях друго,давам контакт и виждам мальк дим от превключвателя за чистачките ,свалих двете кори от долу и от горе и пак дадох на контакт,погледнах от долу пуснах чистачките и видях искра сьпроводена с дим точно зад лостчето,като всичко си работи нормално.Та вьпроса ми е какьв е причинителя на искрата,поправимо ли е или плаче за ново,благодаря предварително, става вьпрос за браво 1.2 16v 99г.
    Fiat Bravo 1.2 16v.99г.

маи никои не е имал такьв проблем до сега
    Fiat Bravo 1.2 16v.99г.

Коментар

Имах такъв проблем на тико-то, известно време чистачките си работеха така, после спряха да работят и смених модула с лостчетата.Така и не разбрах от къде дойде, но с новия механизъм е вече шеста година и проблем няма, предполагам че просто му е било дошло времето.Успех
      Fiat Marea weekend

Коментар

ре

Колега, и аз имам от време на време този проблем. Стрелката на температурата се мести някво странно(подскача). Как си го оправил?
        I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

ами почистих масата на термостата или казано по друк начин корпуса на двигателя,понеже датчика за температурата взима маса от там,при мен масата е под стоиката за акумулатора завита вьрху кожуха на скоростната кутия ,ако с това не стане провери обувката на кабела да не е хлабава там дето се притиска кьм самия кабел.И третото което може да е наместване на буксата кьм самя датчик успех.
          Fiat Bravo 1.2 16v.99г.

Коментар

Working...
          X