Купих си оригинално радио(Blaupunkt,втора употреба) и го свързах според мен правилно на Punto MK2.Сега на дисплея изписва "CHECK" и никой бутон не е активен,освен ON/OFF.Изчислих някакъв код в този сайт www.fiat-code.it Входните данни са BP9374Y4718356 и 7 649 374 316 Генерираният код е 1153Та въпроса ми е как да го въведа като не реагира нито на тоя код,нито на други? и какво е това CHECK?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се въвежда кода на радиото?
Collapse
X
-
Здравей колега на въпроса ти "CHECK" означава проверка контрол. Грешен код е въведен при което настъпва наказателно време в зависимост от броянеправилно въведени кодове то се увеличава с часове така че остави по възможност касетофона включен докато на екрана се изпише SAVEа на този номер които си дал кода е 1191 !!! Успех!Fiat Marea Weekend 97
-
Колега,благодаря много .Кода и мене ме съмняваше ,затова публикувах данните.Кода който си дал ,и аз съм го генерирал с една програмка,ама няма как да е той понеже на радиото има бутони от 1 до 6(на снимката се вижда),а тази девятка незнам как ще стане.Касетофона седи включен от 8 дена,като през това време съм въвел 10-тина кода.Предполагам поне седмица няма да се оправи нали.При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.
Коментар
-
Ехаа стана много сложно вече,май ще се вадят пари.В една тема пак за същото радио ,един колега е споменал ,че има ръководство за Пунто.Там трябва да пише всичко за моя проблем.Някой да иска да щракне тези странички? Yellow_Flash_Colorz_PDT_28P.S. А номера със откачането от колата и закаченето на друг източник на 12V,дали ще даде резултат?При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.
Коментар
-
ogi28b написа:Колега, на някои модели трябва да натиснеш съответното копче, но която позиция си, толкова пъти колкото показва цифрата. Например в твоя случай - единицата - веднъж, двойката веднъж, тройката - девет пъти, четворката - веднъж. Обаче не знам дали този модел е от този тип.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ogi28b написа:аз не знам колегата..., БОРИСОВ, така и така не знаеш кой е кода, с 5 различни софтуера ще изкараш 5 различни кода, сигурно. Иди в пулсатор да ти го оправят за 1 час и 20 лева, и поне ще си знаеш кода, ще ти кажат как се въвежда....При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар