Колеги искам да си направя бравото с ел. огледала лесно ли.Какво ми трябва освен ел.огледала.Който намерих от човек във форума.И друго много ли се бърка по ел.схемата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги искам да си напрява бравото с ел.огледала
Collapse
X
-
Ами колко ли кинти ще излезе и да питъм огледалата ще ги взимам от кола която е с обратен волан това да лище влияе нещо на огледалата.Колега те на браво с отопления ли са ел. стъклата.И дали ще трябва да пипам много по оригиналната инсталация.Имам доста мерак отдаван за ел.огледала.И имам друг въпрос вчера карах един Ситруен Ц4 Пикасо и на него(то на повечето нови коли) като включиш на задна и огледалата се местая надоло.Това ди ли може да стане и на браво.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Ами колко ли кинти ще излезе и да питъм огледалата ще ги взимам от кола която е с обратен волан това да лище влияе нещо на огледалата.Колега те на браво с отопления ли са ел. стъклата.И дали ще трябва да пипам много по оригиналната инсталация.Имам доста мерак отдаван за ел.огледала.И имам друг въпрос вчера карах един Ситруен Ц4 Пикасо и на него(то на повечето нови коли) като включиш на задна и огледалата се местая надоло.Това ди ли може да стане и на браво.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
На Браво/Брава/Марея се прибират ръчно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
lubomm написа:6ma7ka7a написа:Колеги до сега не съм пробва ел.стакла на браво брава мареа и има още един въпрос огледалта могатли да се прибират като са ел. и как се прибират ръчно или пак е ел.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Моето дясно също се сгъва и напред и назад, но не и лявото.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ми със сигурност трябва да пуснеш жици до барчето от огледалата. освен това ще трябва отнякъде + за моторчетата, ПРЕДПОЛАГАМ + от задния джам, че да топлят като се включи отоплението отзад. ми тва е, не е много, но не е и малко. аз лично не бил се навила огледалата по дефаулт ни се свиват навсякъде- напреди назадLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар