......някой знае ли къде се намира датчика за външната температура на Мареа, или Браво, мисля че ще да е на едно и също място......А ако някой знае и къде се намира релето или прекъсвача контролиращ чистачките, цена няма да има......още не мога да схвана откъде ми се появява проблема с самовключването им.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик за температура....
Collapse
X
-
Ха така тия дни го хващам че дава малко фалшиви показания - с 3-4 градуса отгоре, сигурно е за смяна...За релето на чистачките - ако намериш нещо, давай че аз съм решил да модифицирам леко задната - да я направя да върти нон-стоп докато пръска вода...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
И аз моят го открих днес под дясното огледало! Но съм доста доволен от показанията му, +/-1 градус разлика има, дори не съм сигурен в това отклонение. Днес една Алфа не спряла до мен на крястовище и забелязах, че и не нея и стърчи същото нещо под дясното огледалоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
zgabrovski написа:Ха така тия дни го хващам че дава малко фалшиви показания - с 3-4 градуса отгоре, сигурно е за смяна...За релето на чистачките - ако намериш нещо, давай че аз съм решил да модифицирам леко задната - да я направя да върти нон-стоп докато пръска вода...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
zgabrovski написа:... аз съм решил да модифицирам леко задната - да я направя да върти нон-стоп докато пръска вода...FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Не е - на Браво/Брава при пръскане врътва един път и после чака... за мен е супер дразнещо, водата изтича през това време докато му дойде времето за следващото завъртане...На пунтото си въртее нон стоп и съм свикнал така.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Vladim написа:И аз моят го открих днес под дясното огледало! Но съм доста доволен от показанията му, +/-1 градус разлика има, дори не съм сигурен в това отклонение. Днес една Алфа не спряла до мен на крястовище и забелязах, че и не нея и стърчи същото нещо под дясното огледалоFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
perlsite написа:Ако датчика си е на мястото, то няма причина да се променя. При мен както и при колегите се намира под дясното огледало, а от там до двигателя е бая разстояниеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Питал съм се къде ми е сензора за външна температура. Като чета това, което пишете се сещам, че и при мен май има нещо подобно. утре ще проверя. Отивам да питам ланчистите къде следва да бъде. Мери точно засега. А къде е сензора за температурата в купето.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
-
duw2 написа:Питал съм се къде ми е сензора за външна температура. Като чета това, което пишете се сещам, че и при мен май има нещо подобно. утре ще проверя. Отивам да питам ланчистите къде следва да бъде. Мери точно засега. А къде е сензора за температурата в купето.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар