Здравейте,след подмяна на маховика, FIAT TEMPRA’ 1,6 sae-i 91 престана за работи на бензин.(Мисля, че просто съвпадна по време.)Вдигнах кората на багажника, свалих платмасовия капак към резервоара и утастанових, че към помпата няма ток.Някой знае ли откъде може да е проблема, къде е датчика, който спира тока когато се създаде необходимото налягане, имали някакъв предпазител или реле? Благодаря ви за мненията предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не работи бензинова помпа на TEMPRA
Collapse
X
-
Не става бе мен,Виж сега тази снимка http://store.picbg.net/pubpic/1A/18/...ителите F и E са здрави. Релетата C и D като ги вадя при включен контакт и положение на ключа на горивото " бензин" -"цъкат".Купулунга А като го вадя в същото положение също " цъка", а като вадя В не се чува нищо! Имаш ли представа кое какво е? Към помпата така или иначе ток не отива!
Коментар
-
Re: не работи бензинова помпа на TEMPRA
nickibel написа:Здравейте,след подмяна на маховика, FIAT TEMPRA’ 1,6 sae-i 91 престана за работи на бензин.(Мисля, че просто съвпадна по време.)Вдигнах кората на багажника, свалих платмасовия капак към резервоара и утастанових, че към помпата няма ток.Някой знае ли откъде може да е проблема, къде е датчика, който спира тока когато се създаде необходимото налягане, имали някакъв предпазител или реле? Благодаря ви за мненията предварително.Lancia Dedra 1.6 ie
FIAT Marea 2.0 20V
Коментар
-
Re: не работи бензинова помпа на TEMPRA
nickibel написа:Здравейте,след подмяна на маховика, FIAT TEMPRA’ 1,6 sae-i 91 престана за работи на бензин.(Мисля, че просто съвпадна по време.)Вдигнах кората на багажника, свалих платмасовия капак към резервоара и утастанових, че към помпата няма ток.Някой знае ли откъде може да е проблема, къде е датчика, който спира тока когато се създаде необходимото налягане, имали някакъв предпазител или реле? Благодаря ви за мненията предварително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар