Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с релето за мигачи на типо 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с релето за мигачи на типо 1.6

проблема е такъв релето на мигачите като дам контакт и започва да цъка все едно съм дал мигач но мигачите не светят иначе си работят нормално.но това цъкане ту спира ту започва и това както си карам постоянно .някои ако има идея от какво може да е да ми даде някакъв акъл,мен ме съмнява че омасява някаде но несъм сигурен в това .благодаря предварително .

А цъкането дали не се появява при натискане на спирачката? Провери си масите на задните светлини.

Коментар

не нее при натискане на спирачката ,дам ли на контакт започва и от време на време спира и след това пак започва

Коментар

Все пак си огледай масите на задните светлини.

Коментар

проверих стоповете днес там всичко си е наред не е от тях нещо друго ще да е

Коментар

Няколко години по-късно..... Колега, отстрани ли си проблема? Аз от както го имам типото си прави същото нещо, но така и неможах да хвана от къде идва цъкането.
            Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
            Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
            Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Nikcho написа:
              Няколко години по-късно..... Колега, отстрани ли си проблема? Аз от както го имам типото си прави същото нещо, но така и неможах да хвана от къде идва цъкането.
              Не проблема си стой беля на прави,но когато си иска тогава го прави.

Коментар

chatarman написа:
                Nikcho написа:
                При мен пък вчера се появи нещо много странно като включа аварийните и лампата на мигачите започва и тя да мига и изчезнаха десните мигачи Свалих бушонното табло и след едно изваждане на куплиунзите и всичко се оправи, не можах да разбера какво става...Та може да се опиташ да ги свалиш и ти белким се оправи :D
                Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                  chatarman написа:
                  Nikcho написа:
                  При мен пък вчера се появи нещо много странно като включа аварийните и лампата на мигачите започва и тя да мига и изчезнаха десните мигачи Свалих бушонното табло и след едно изваждане на куплиунзите и всичко се оправи, не можах да разбера какво става...Та може да се опиташ да ги свалиш и ти белким се оправи :D
                  ще пробвам и това благодаря

Коментар

аз пък имам един подобен проблем на палиото-независимо дали ще дам ляв или десен мигач ми светват аварийните.днес ще се позанимавам с него,че сега се сещам че преди месец един ми прави жестове с ръка,че не ми е включен мигача,а то виж какво било

Коментар

Working...
                    X