Колега миже и да се повтаря с някоя друга тема но аз неможех да я намерия.Та искам да питам моето браво е набор 1995 месец 11 и искам да му сложа фарове с лупи от Мареа но има един проблем според мен аз нямам ел реглаж на фаровете а доколкото знам на тези с лупите всички са с ел. реглаж как може да се отстрани този преблем питам дали ще мога да си регулирвам фаровете дали да ми светят по нагоре или по надоло.Може въпросами да ви изглежда тъп но прди да тръгна да си търся такива фарове искам да знам дали ще станат.Благодаря на отзовалите се колеги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги искам да питам за фарове с лупи
Collapse
X
-
Колега, на фара с лупа отгоре на моторчето, което го регулира, има врътка, която е за ръчна настройка. Така че дори и да вземеш фар с лупа и да не свържеш моторчето, няма да имаш проблеми с настройването. Единствено няма да имаш ръчна настройка от купето. Иначе декоративна пластмаса около таблото, + малко работа от добър жичкаджия, ще имаш и регулиране от купето. Мога да посоча с пръст поне един член на форума, който си ги направи така съвсем сам. Има схеми, има всичко, ако имаш желание, ще помагаме
-
Airfan написа:Оги, не съм сигурен, че си прав. Моторчето поддържа единия край на рефлектора на дългите (респективно целия механизъм) и без него той се люлее около другите 2 точки на закрепване.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар