Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

каво е това ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

каво е това ...

какжо е това, понякога свети известно време и загасва.
    Прикачени файлове
    imam fiat bravo1.8 16v i iskam da go podsilq malko

sv

Фараоне,това е знак за проблем в инжекционната система.При мен примерно този проблем ми се появява когато ми е запушен инжектор,но може да са още много неща.Всичко ще си покаже на диагностика ако идеш Ако си с газова уредба ,може да индикира за недобра работа на симулатора на дюзите
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

по безиностанциите се продават течности за почистване на инекторите, не са скъпи. около 200 мл. бяха и ги сипваш в 20 л. безин в резервоара. дори тези добавки имат по-голям ефект, отколкото да ги изчистят с ултразвук....
      karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
      https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

karolev написа:
        по безиностанциите се продават течности за почистване на инекторите, не са скъпи. около 200 мл. бяха и ги сипваш в 20 л. безин в резервоара. дори тези добавки имат по-голям ефект, отколкото да ги изчистят с ултразвук....
        Да бе да
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

karolev написа:
          Има и една друга добавка наречена газ за горене.Хем евтино,хем ефикасно.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Re: sv

kantarev написа:
            Фараоне,това е знак за проблем в инжекционната система.......
            Не, не е това. Това показва за възникнал проблем в някоя от системите по двигателя. Дизелите и те го имат, а нямат инжектори. :D

Коментар

Re: sv

naskobg написа:
              kantarev написа:
              Фараоне,това е знак за проблем в инжекционната система.......
              Не, не е това. Това показва за възникнал проблем в някоя от системите по двигателя. Дизелите и те го имат, а нямат инжектори. :D
              Добре де ,прав си.Ако няма проблем с вървежа,колегата да отиде на диагностика,това го посъветвах,щото може да са сто неща
              ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Е не, бе не. Ползвам такива добавки 3-ти месец вече, няма такова придърпване, както в началото като я взех.
                karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
                https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Колега имаш записана грешка в ECU-то ти,визможните причини са много!Неможе да се гадае от какво е,пък и кой каза,че може да е запушен инжектор и като сложеш добавка и да вземе да се оправи сама колата,ГЛУПОСТИ,хайвана си иска да се прочете на диагностика,иначе грешката си остава в ECU-то и може да продължи да ти свети лампата!
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Ако си на газ е нормално да ти присветва.Аз си карам с тази лампичка от 1 година.Обикновенно ми светва към 3000 оборота и после изгасва.Карай и свиркай,не си давай парите за диагностика ако си върви.

Коментар

Working...
                    X