Колеги,имаше в една тема коментар как се премахва CANCHECK съобщението - май се подаваше + на някой пин ама не мога да я намеря.Ако някой знае - да казва.Взех едно ЦД за Пунтото, щото е с касетка, ама не само на конектора е различно, но и търси шина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD за Пунто 2 - как да го подкарам?
Collapse
X
-
Абе никой като не ми отговаря - чакай да си отговоря сам.Явно ЦД-то ще се носи да му кормят кодовете, ама днес се ровя в уъркшопа за Пунто 2 и принципно сум намерил откъде тръгват кабелите за КАН шината - пинове 5 и 17 на конектор Е на бушонното табло В2. Гадното е че конектор Е се намира на гърба на таблото, което пък от своя страна е куплирано с т.нар Body Computer и има бая работи за разкачане да стигна до него. Тъй като Пунтото ми е ЕЛХ - по принцип съм сигурен 90% че компа ще поддържа по-сложно радио, ама не знам...Лошото е че не знам - просто не пише, кое е А и Б на шината.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
http://www.rampantapathy.co.uk/downl...ammer_v1.0.pdf Ще трябва да се прочете st95320 и да се махне канчека. Иначе кода вероятно е 6422 не е 100% сигурно.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:http://www.rampantapathy.co.uk/downloads/95320_cancheck_programmer_v1.0.pdf Ще трябва да се прочете st95320 и да се махне канчека. Иначе кода вероятно е 6422 не е 100% сигурно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
-
Така...след известно ровене из разни форуми, попаднах на човек от Шумен, който се нае да свърши тази работа. Като имах път натам, минах през него и му оставих радиото. СЛед няколко часа всичко беше готово - изчисти надписа , и махна кода. Сега си работи като обикновен стар касетофон, само дето касетофона е от SCUDO ... Ако някой има интерес, да ми пише на лични, ще му дам координатите на човека.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Да, сигурно... Но тогава никой не подсказа..А, аз се допитах до двама които познавам, и се оказа че просто нямат необходимият програматор. Поради нерентабилност, което го разбирам... Но, ти явно познаваш други хора, ...но така и не ми помогна тогава. Така , че подобни подмятания вече са ...меко казано безсмислени.FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
YAROSHKH написа:... Но тогава никой не подсказа..А, аз се допитах до двама които познавам, и се оказа че просто нямат необходимият програматор. Поради нерентабилност, което го разбирам... Но, ти явно познаваш други хора, ...но така и не ми помогна тогава. Така , че подобни подмятания вече са ...меко казано безсмислени.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар