Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Касетофон-Време на изключване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз продължавам да мисля че точно за тази функция дето споменах по горе там пише точно че отменя това за гасенето сега пак ще погледна мануала за по сигурнореакция:да точно проверих и пише в не напълно буквален превод "има два начина за включване на касетофона, 1.с натискане на врътката, 2.с ключът за запалване което се активира от експертното меню.забележка: ако ING не е ON аудио системата ще се изключи автоматично след 20 мин."това в англииския мануал го пише на страница 115. това е номерацията на сканираната страница дедано проработи и на твойта кола. УСПЕХ
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

аз преди като бях на бравово с фабричния касетофон, имаше опция за регулиране на времето. МИсля че беше в EXP. И си го направих на 10 мин..
      Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Ewing написа:
        реакция:да точно проверих и пише в не напълно буквален превод "има два начина за включване на касетофона, 1.с натискане на врътката, 2.с ключът за запалване което се активира от експертното меню.забележка: ако ING не е ON аудио системата ще се изключи автоматично след 20 мин."
        В кой точно от тези 3 реда пише, че радиото няма да се изключи след 20 минути?

Коментар

еми аз поне така го разбирам ама нека колегата да пробва и ще сподели.
          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          ----------------------------
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Е тая логика е малко като "Всички китайци са хора, аз съм човек, значи съм китаец!" ако IGN не е ON, аудио системата ще се изключи автоматично след 20 мин -> Обратното обаче не вярно ->ако IGN е ON, аудио системата няма да се изключи автоматично след 20 мин. Искат да кажат че ако IGN е ON, аудио системата ще се изключи с гасене на двигателя, т.е. преди да минат 20 минути. При всички останали случаи - след 20 минути спира.Понеже съм пробвал какви ли не комбинации, и къде ли не съм ровил в менюто, и съм търсил във всички инструкции на всички модели касетофони, никъде не се говори за това нещо. Просто трябва да се излъже че колата е на контакт, както каза колегата преди няколко поста.Идеята на фунцията IGN ON/OFF е да включва и спира радиото с подаване и спиране на контакт. Това не влияе на спирането след 20 минути, когато колата не е на контакт.

Коментар

:D Колеги стига сте го мислили този проблем решението е ясно преправяне на инсталацията и всичко е ОК като слизате ще проверявате дали сте спряли музиката и така.
              FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...radio_bg.pdfе ако и тов ане ви говори нешо то .........
                Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

а има го и на англииски ако някой не го разбира или сметне че не е преведено както трябва
                  Bravo 1.9 jtd 1999

Коментар

Нищо ново. Същото което пише и в инструкциите на английски език - браво за превода, на който го е правил.
                    ВАЖНО- ако [8] IGN EXPERT функция не е включена, звуковата системаавтоматично ще се изключи 20 минути след спирането на мотора.
                    ... което не значи че ако е включена, зв. с-ма няма да се изключи. Това го е написал колегата Ewing преди няколко поста, и вече започваме да се повтаряме и да циклим. Ако някой знае конкретен метод - да каже - направи това и това, така ще отмениш излкючването след 20 мин. Всичко останало вече са теории и интерпретации, и догадки. Лично тествах функцията IGN ON/OFF преди малко : при запалване и изгасяне на двигателя - радиото се включва и изключва с контактния ключ, и винаги се изключва след 20 минути, независимо от положението - ON ili OFF. Само дето си изгубих 45 минути, за да видя нещо което съм разбрал одавна...

Коментар

Working...
                    X